Hideaways og boutique-hoteller ved Gardasøen

Gardasøen! - alene navnet får mig til at drømme og tænder julelys i mine øjne. Jeg har slet ikke tal på alle de gange, jeg har været der, og alligevel bliver jeg helt salig af spændt forventning, når jeg kan forlade motorvejen og sætte kursen mod Italiens største og måske smukkeste sø. Se vore særligt udvalgte boutique-hoteller og charmerende hideaways ved Gardasøen her.

Da jeg var barn, var der én ting, jeg var helt sikker på, og det var, at jeg aldrig nogensinde skulle til Gardasøen. Den idé havde jeg fået, fordi min højtelskede farmor engang havde været der med alle kortspil-veninderne. Da hun kom hjem, fortalte hun glædesstrålende om den guddommeligt smukke natur, men ikke mindst om alle de andre ældre mennesker, de havde mødt på deres rejse. Derfor stemplede jeg straks Gardasøen som pensionisternes paradis, hvad den vel reelt også var dengang. Heldigvis kom jeg på bedre tanker, med hjælp fra gode og velmenende venner, og i dag er Gardasøen et af mine absolutte favorit-rejsemål.

Jeg er heldigvis ikke alene om at have det sådan, men i modsætning til mine barndoms fantasier, er Gardasøen af i dag meget mere end et paradis for pensionister. Dette 50 kilometer lange og billedskønne postkort tiltrækker nemlig både naturelskere, livsnydere, romantikere, børnefamilier, vandrefugle og sportsfanatikere, og de fleste vender tilbage igen og igen, for gammel kærlighed ruster som bekendt ikke.

Escapeaway er specialister i rejser til Gardasøen, hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger under din rejse. Velkommen til Gardasøen med Escapeaway! 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways ved Gardasøen