Luksusferie ved Gardasøen

En luksusferie ved Gardasøen byder på alt det bedste ved Italien samlet på et sted: Varme, lækre badestrande, vin- og madoplevelser, idylliske Verona med sin udendørs opera og masser af muligheder for aktive ferieoplevelser og idylliske vandreture. Gardasøen er den ultimative luksusrejse, og med Escapeway får du en samlet pakkeløsning med flyrejse, luksushotel og rejsegarantiordning til en god, samlet pris.

For år tilbage havde Gardasøen ry for at være et rejsemål for pensionister. Gardasøen var et af de første chartermål, der blev arrangeret rejser til fra Danmark, og mange ville gerne tilbage og genopleve det fantastiske ferieparadis.

Men sådan har det ikke været længe. For den fantastiske kæmpesø i det norditalienske smørhul lige nordvest for Verona har ferieoplevelser for alle aldersklasser. Her er badelande og forlystelsesparker til de mindste, action-aktiviteter for de unge, og masser af fantastisk natur og verdensklasse madoplevelser til de voksne og mere modne.

Både klimaet, omgivelserne og alle oplevelserne er i en liga helt for sig selv. Så uanset om du er til fart og tempo på ferien, eller bare vil dase og nyde, har Gardasøen noget til dig.

Verona, Riva del Garda og Monte Baldo

Ingen skal snyde sig selv for et besøg i Verona. Her funder du blandt andet historiske bygningsværker fra Romertiden som f.eks. Verona Arena med dens udendørs opera-oplevelser. Eller museet Museo Castevecchio, der giver et fantastisk indblik i områdets historie.

På en luksusrejse til Gardasøen bør du også besøge søens ”hovedstad” Riva del Garda. Byen ligger idyllisk placeret i den nordlige ende af Gardasøen, og har hele to havne. Så er du til sejlads og windsurfing, er det her, du finder det.

Riva del Garda byder også på en række stejle klippevægge, som tiltrækker klatrere fra hele verden. Og er du til højder, bør du tage en tur med kabelbanen op til Monte Baldo. Den flotte bjergkæde er en del af de italienske alper, og ligger inden for kort køreafstand fra Gardasøen. Det perfekte mål for en heldagsudflugt.

>> Læs også om Agriturismo ved Gardasøen her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Gardasøen

Populære hoteller ved Gardasøen

Italien, Norditalien, Veneto, Malcesine
8,8
Meget godt
448 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 63 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Torri del Benaco
9,2
Fabelagtigt
701 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Lazise
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

De bedste luksushoteller ved Gardasøen er med i vores feriepakker

Vælger du en af vores færdige pakkerejser med både flyrejse med rutefly og minimum 4-stjernede luksushoteller inkluderet, får du en ferieoplevelse med alt det bedste, det skønne Norditalien har at byde på.

Luksushotellerne er nøje udvalgt af danskere, som har boet mange år ved Gardasøen. Det betyder, at du får de lokale perler, hvor både værelser og betjening er i top.

Køber du pakken med både flyrejse og hotel, får du rejsegarantiordning med i prisen. Du kan også vælge, kun at booke hotellet uden rejsegarantiordning og så f.eks. køre selv.

Uanset hvad, får du den bedste luksusferie ved Gardasøen med EscapeAway. Bestil i dag!

Vin og mad

Italiens mad og vin er berømmet, og netop området omkring Gardasøen kan bryste sig af nogle af de bedste kulinariske oplevelser i Norditalien.

Ikke langt fra Gardasøen finder du således vindistriktet Valpolicella. Det er kendt for sin karakteristiske Amarone-vin, skabt på vindtørrede druer, samt den lige så velsmagende Ripasso-vin, der faktisk laves af ”Amaronekvasset”.

Rundt om Gardasøen finder du også masser af restauranter og tavernaer. Her kan du smage på både de lokale druer og den lokale mad. Det er retter fra det verdenskendte italienske landkøkken, som de laves og smager originalt.

>> Læs mere om Escapeaways håndplukkede ferieboliger ved Gardasøen her