Rejser til Pastrengo

Pastrengo ligger strategisk godt mellem to af det nordlige Italiens mest interessante rejsemål, Gardasøen og Verona. Fra Pastrengo har du således bare 10 minutters kørsel ned til den store søs sydøstlige bred, mens du i modsat retning ikke har ret meget længere ind til Veronas mange kulturelle tilbud. At selve Pastrengo blot er en lille landsby uden nogen egentlige seværdigheder betyder derfor ikke noget. Du kan alligevel se frem til en rejse med mange store oplevelses- og aktivitetsmuligheder inden for kort rækkevidde.

Pastrengo ligger i omkring 150 meters højde med udsigt mod søen og de fjerne bjerge. Her er ikke samme gennemstrømning af turister, som der er helt nede ved søen. Det kan derfor være det perfekte rejsemål for dig, der gerne vil bo i lidt mere fredelige omgivelser, men stadig have alle områdets kendte attraktioner inden for kort afstand. Der er en lille håndfuld trattoriaer og restauranter i selve Pastrengo, ligesom du kan få dækket alle de daglige fornødenheder i byens egne supermarkeder.

Har du mindre børn med på rejsen, ligger Pastrengo også godt. Her ved den sydøstlige ende af Gardasøen ligger nemlig både Gardaland, Italiens største forlystelsespark, og vandlandet Canevaworld. I dem er der garanti for mange timer underholdning for hele familien. Der er dog meget andet at lave nær Pastrengo, hvor både børn og voksne kan være med. I kan tage en dukkert fra nogle af de søens bedste strande, sejle en tur, leje cykler for at køre en tur ad en af de sikre stier langs vandet eller gå på opdagelse i områdets hyggelige byer, der emmer af eventyr og middelalder.

Nyd det søde liv

Hvad enten I vælger at spise "hjemme" i Pastrengo, eller når I er på udflugt til en af de mange andre charmerende byer i området, kan I glæde jer til en rejse med masser af lækre måltider. Italienerne er mestre i pizza og pasta, men der er meget andet spændende på menuen. Du skal naturligvis også prøve de vinene, der dyrkes på markerne i dette område. Rejser du hertil om sommeren, vil de mange gelateriaer sikkert også være helt uimodståelig med deres forfriskende is.

Vil I shoppe, er der adskillige store indkøbscentre nær Pastrengo med stort set alt hjertet kan begærer. Der er desuden ugentlige markeder i mange af nabobyerne, som er værd at lægge vejen forbi. Vil du komponere shopping med sightseeing, er det selvfølgelig også oplagt at bruge en dag i kulturbyen Verona. Fra slutningen af juni til slutningen af august kan I her eventuelt slutte dagen af en operaforestilling i den romerske arena.

Der er offentlig transport (bus) i Pastrengo, men vil du have mest muligt ud af rejsen, er det i de fleste tilfælde bedre at have en bil til rådighed. Flyver du til Italien, er det mest praktiske, at du bestille en lejebil med afhentning i lufthavnen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pastrengo