Ferie for hele familien - lej en Villa ved Gardasøen

Villaferie med Escapeaway ved Gardasøen

Gardasøen byder på næsten alt, hvad I kan drømme om af smuk, frodig natur, muligheder for aktiv ferie og panoramiske udsigter over vand, bjerge og bakker. Vælger I en rejse hertil, vil I have det som blommen i et æg, uanset om I mest har lyst til at slappe af på søbredden, nyde udsigten og tage en svømmetur eller to, eller om I vil vandre i bjerge og dyrke vandsport.

Italiens smukkeste sø er for alle

Historiske seværdigheder er der også mange af i de små badebyer omkring Italiens største sø, og maden og vinen i dette område er i særklasse. Ferie ved Gardasøen kan med andre ord holdes på mange måder. Der er også et stort udvalg af forskellige typer ferieboliger i denne naturskønne del af Støvlelandet, som har tiltrukket rejsende i årtusinder. Det er alt sammen med til at gøre en rejse til Gardasøen til en oplevelse, hele familien vil elske.

Villaferie ved Gardasøen er ferie med frihed

Hvis I rejser flere sammen, for eksempel en flok venner eller en stor familie, så er det en god mulighed at leje en privat villa, frem for at bo på hotel eller i lejlighed. Med en villa har I masser plads, I kan boltre jer på, og I vil kunne nyde den frihed, der er forbundet med at være helt jer selv. Pool, have, terrasse, værelser, stue og køkken, der står 100 procent til jeres rådighed – det er en skøn måde at holde ferie på, hvor selvstændighed og komfort er nøgleord.

En anden fordel ved at bo i villa under jeres ferie ved Gardasøen er, at I bor i private omgivelser, hvor I kan fokusere på at nyde hinandens selskab. Har I børn med, behøver I ikke at spekulere på hensynet til andre feriegæster, når de leger i haven eller ved poolen.

Flere muligheder: Egen villa eller delevilla

Et alternativ til at leje en privat villa er at leje alle værelser eller lejligheder i en villa, som lejer ud på værelses- eller lejligheds-basis. På den måde får I mange af de samme fordele som i en privat villa, og samtidig vil det ofte være billigere end for eksempel at leje flere værelser på et almindeligt hotel. I er altid meget velkomne til at kontakte Escapeaway, hvis I vil vide mere om villaferie ved Gardasøen.

>>> Se alle hoteller ved Gardasøen
>>> Læs mere om at leje en villa i Italien

>> Læs mere om villa

Kort over Gardasøen