Generationsrejser til Italien

Rejs flere generationer sammen og få en ferie, der gør alle glade.

Livet er til for at blive levet, og intet er så værdifuldt som gode oplevelser sammen med de mennesker, man holder mest af....

Det skulle da lige være muligheden for at give noget videre, og at gøre noget for sine nærmeste – samtidig med, at man selv nyder tilværelsen i fulde drag, og hos Escapeaway er vi naturligvis ikke i tvivl om at Italien er et godt bud når hele familien skal på ferie sammen.  

Lyder det som nogle ønsker, du kan genkende? Så overvej en rejse med hele familien. Ikke kun den traditionelle kernefamilie-ferie med far, mor og børn – men en ferie, hvor hele slægten er sammen og kan koncentrere sig om hinandens selskab. Den slags rejser er vi meget glade for at være behjælpelige med her hos Escapeaway.

Ferie med rigelig plads i familievenlige omgivelser

Nedenfor fremhæver vi fire af de fremragende feriesteder, vi samarbejder med her hos Escapeaway, som er særligt velegnede til generationsrejser. Men bare rolig: Vi har mange, mange flere – Italien udmærker sig på dette område ved for eksempel at have mange ferievillaer, hvor der er rigelig plads til hele slægten. 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at planlægge en skøn ferie i Italien i familievenlige omgivelser, hvor der er noget at tage sig til for både de ældre og de yngre generationer.

Hotel Sovestro

Hotel Sovestro i Toscana. Lækkert hotel ved den smukke middelalderby San Gimignano, der er berømt for sine tårne. Hotel Sovestros restaurant er mere end fremragende. Her spiser du bedre end i det meste af Toscana, og det siger ikke så lidt. Hotellets værelser er rummelige med egen balkon eller terrasse, og børnene vil uden tvivl være lykkelige for børnepoolen. De voksne kan nyde roen ved voksenpoolen.
 

Villa Sciare Modo

Villa Sciare Modo på Sicilien. Familiedrevet ferievilla på den frodige jord ved Etna. Et skønt sted at holde ferie – fantastisk placeret mellem vulkanen og havet. Udsigten til Etna er med til at gøre en rejse til Villa Sciare Modo uforglemmelig. Villaens have et helt lille eventyr i sig selv, med citrontræer, oliventræer og køkkenhave. De rummelige lejligheder har eget køkken, og I vil elske at slappe af ved poolen. Foråret kommer tidligt til det sydligt beliggende Sicilien, så her er sol-sæsonen længere end i resten af Italien. 

Villa Martina, Lucignano

Villa Martina, Lucignano i det østlige Toscana. Plads er ofte kodeordet, når tre generationer skal rejse sammen. Det får du til overflod her i Villa Martina, der ligger tæt på den dejlige middelalder-by Lucignano. Her kan bo op til 18 personer, og hvis I er endnu flere, er det muligt også at leje nabovillaen. Villaen rummer både pejs, køkken og badeværelser med såvel kar- som brusebad. Den store pool i den frodige have er som skabt til ren afslapning for alle generationer.

Podere La Pieve Vecchia

Podere La Pieve Vecchia ved sandstrandene i Toscana. Bondegårdsferie ved havet i lækre omgivelser. Her kan I nyde maden på den gode restaurant på selve stedet, der serverer en blanding af retter med kød og fisk. Lejlighederne er velindrettede, og der er pools til både børn og voksne. Herudover kan I grille og leje mountainbikes eller cykler til at udforske landskabet omkring jer. 

Villa Irene

Villa Irene ligger ved badestrandene i Toscana og indfrier de flestes drømme om en villaferie i Toscana. Ud over at være en stor og rummelig villa med hele 20 senge, ligger Villa Irene perfekt i forhold til at imødekomme både unge og ældres ønsker til ferien. Med privat pool og gåafstand (100 m.) til nærmeste restaurant, behøver I aldrig at gå langt for at spise godt. Børnenes længsel efter en badestrand indfries med kun 11 km. til kysten og sandstrandene. For de ældre bliver det ikke bedre end Toscanas seværdige perler såsom San Gimignano, Volterra og Pisa, der alle ligger inden for komfortabel køreafstand. 

La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi er et siciliansk landsted, som kan bestilles privat til dig og dit rejseselskab. Sergios lille paradis oppe i Nebrodi-bjergene på Siciliens nordkyst ligger og skuer ud over kysten med de Æoliske Øer i horisonten. Alle værelser har eget badeværelse, og morgenmad indgår i prisen, ligesom, når du holder ferie på et hotel. Fordelene stopper dog ikke her: Den karismatiske ejer Sergio står til rådighed under hele dit ophold, og arrangerer alt fra middage til trekking-ture i bjergene. Som om, det ikke skulle være nok, kan du og dine medrejsende kombinere skønne dage på strandene nede ved kysten med udflugter til vulkanen Etna. Gør hele familien klar til et eventyr på Sicilien, I sent vil glemme!

Agriturismo Le Querciole

Agriturismo Le Querciole tilbyder dig og familien så mange fordele, at vi knap nok ved, hvor vi skal begynde. Dette unikke landsted med ikke færre end 6 lejligheder ligger i en stor, fin olivenlund lige udenfor den hyggelige by Casciana Terme. Her står værten Gianluigi og hans familie til rådighed, og sørger for, at I kan holde en uforglemmelig ferie. Med både produktion af olivenolie, vin, m.m., kommer I aldrig til at gå sultne i seng, og i byen, som ligger inden for gåafstand, finder I et fint udvalg af restauranter. "Hjemme" på gården kommer børnene til at elske poolen, græsplænerne og dyrene, som Gianluigi stolt fremviser, mens børnene, nysgerrige og glade, ser på. 

Agriturismo Antico Fio

Agriturismo Antico Fio ligger i Casentinodalen i det østlige Toscana, og er uden tvivl stedet for dig, hvis du rejser sammen med et større selskab. Her får I rigeligt med plads både til at bo og være sammen, da de 11 lejligheder giver i alt 44 ordentlige sovepladser, med mulighed for yderligere 9 ekstra senge. Derfor kan du invitere "hele den pukkelryggede familie" - og nogle stykker mere! På gården kan vi arrangere både morgenmad og middage, som sættes ind i den skønne have med udsigt til den charmerende middelalderby Poppi, blot 2 km. væk. 

Il Pozzo

Il Pozzo i det østlige Toscana er landstedet, hvor det hele går op i en højere enhed. Den personlige og nærværende service fra Carla og hendes familie gør, at I sandsynligvis får en toskansk ven for livet. De 9 lejligheder har alle eget udendørs areal, og deres varme og personlige indretning vidner om den kærlige hånd, familien driver stedet med. I spisesalen serveres der toskanske retter, som få restauranter kan konkurrere med, som i mange tilfælde er lavet på råvarer fra deres egen produktion. Herunder kan nævnes olivenolie, vin og grøntsager. 

Når flere generationer rejser sammen bliver samværet let og meningsfuldt

Generationsrejser bliver mere og mere populære i disse år, og det hænger sammen med, at flere og flere indser, hvor vigtigt det er med kvalitetstid på tværs af generationerne. 

Måske er du bedsteforælder og oplever ofte, at det kan være lidt af en logistisk udfordring at indpasse tid med børnebørnene. Både fordi, de har en masse ting, de skal i deres hverdag, og fordi du også selv lever et aktivt liv. Når I rejser sammen, kan I tage jer god tid til at lære hinanden at kende på nye måder. At holde ferie hele slægten sammen er en investering i tid, oplevelser og samvær, de færreste fortryder.

Inviter hele slægten på rejse til Italien for at fejre jeres mærkedage

Måske står du overfor at skulle fejre end stor begivenhed som en rund fødselsdag, eller et sølv- eller guldbryllup, og vil gerne gøre det til noget helt specielt – en fejring som hele familien vil tænke tilbage på med glæde i mange år fremover.

Her er en generationsrejse også en god mulighed. Børn og børnebørn vil uden tvivl juble ved udsigten til en ferie – og den ældste generation fejrer samtidig deres store dag med maner.

Ferie med børnepool, eget køkken – og tilladelse til højlydt leg

Når du skal bestille din rejse til tre generationer, er der naturligvis mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Rejsemålet skal være velegnet for både børn og voksne – og børnebørnene skal have rigeligt med plads at boltre sig på. Der skal gerne være en interessant by eller en smuk natur i nærheden. Muligheden for at gå på museum, på café, i teatret eller lignende vil de voksne ofte holde af. Er børnebørnene i teenage-alderen, vil de erfaringsmæssigt sætte stor pris på at kunne slænge sig på stranden eller ved poolen i mange timer hver dag. 

Er de små, så er det vigtigt at bo i børnevenlige omgivelser, hvor der også gerne må larmes lidt, når der er fuld knald på ferieglæden. En børnepool kan også være god at have, når de små skal underholde sig. Når I rejser mange sammen, er det ofte bekvemt, hvis I har eget køkken eller der er restaurant på det feriested, hvor I bor. Det giver fleksibilitet og mulighed for at spise i afslappede omgivelser. 

Escapeaway har mange ferieboliger, der lever op til ovenstående krav – enten dem alle eller nogle af dem. Kig på vores muligheder og drøm dig væk til Italien med børn og børnebørn.