En guide til Italiens bedste hideaways

Det italienske landskab lægger i den grad op til at blive udforsket indefra. Selvom det er dejligt at være ved stranden, eller feriere i en buldrende metropol, så er vi ikke i tvivl om, at det bedste af Italien, det får man på et af vores såkaldte "hideaways", hvor du får en ekstra oplevelse, ikke bare af høj kvalitet, men også af at være midt i noget unikt - noget, som du ikke deler med hele verden.

Hos os får du mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi sætter nemlig en ære i at finde autentiske og nye destinationer med en helt særlig charme og gæstfrihed - og er du mere til klassiske og meget turistvenlige rejsemål, så finder du naturligvis også det i vores onlinekatalog. Udvalget er bredt og spænder fra små, vedkommende B&B, ferielejligheder og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og feriecentre fulde af faciliteter langs kysten.

Banker dit hjerte også for Italien?

Det gør vores nemlig! Derfor giver vi dig med glæde erfaringsbaseret og kompetent vejledning om hele Italien og alle vores hideaways i Italien. Og det koster dig slet ingenting. Mange af os har boet i Italien og nogen taler sågar italiensk - og det må du hjertens gerne drage fordel af. Så har du brug for fif om transport eller lignende, kan du altid spørge os, for vi lægger mærke til meget mere end blot vores ferieboliger, når vi rejser Italien tyndt for dig!

Et 'hideaway' er et hotel, som ikke ligger hvor turisterne er flest, men som alligevel har en særlig beliggenhed, en charmerende indretning og en stemning, som indbyder til afslapning og en følelse af frihed.  Læs med herunder, hvor vi anbefaler en række af vores bedste hideaways i Italien. Fælles for dem er, at de er populære blandt vores skandinaviske gæster, og alle giver dig en følelse af at være noget specielt.

Villas Costa d'Orlando på Sicilien

Altså, hvis du ikke udbryder et let tilbageholdt "wow", når du ankommer til Villas Costa d'Orlando, så har du oplevet mere end de fleste. En helt utrolig udsigt over havet med De Æoliske Øer i det fjerne, og så bliver du indkvarteret i din helt egen villa med privat pool på bjergskråningen. Vores gæster er ikke i tvivl om, at det her er toppen af poppen, når det kommer til italienske hideaways.

Tilmed bor du på nordkysten af det dramatiske Sicilien, med kort afstand til vulkanen Etna og flere andre nationalparker. Fra Danmark kan du flyve til enten Palermo, Catania eller Trapani og nyde turen i en lejet bil frem til Villas Costa d'Orlando.

Residence Villa Sant'Alfonso på Amalfikysten

For den store familie med børn, finder man få steder så dejlige som Residence Villa Sant'Alfonso. Her bor man i rummelige lejligheder, med en utrolig udsigt ned gennem slugten og ud mod Middelhavet - en sand perle på Amalfikysten. Placeringen "oppe i bakkerne" giver god luft på varme sommerdage, og herfra når man den lille by Scala i gåafstand. Hver lejlighed har sin egen terrasse med skøn udsigt, og en stor pool til deling.

Amalfikysten nås nemt fra lufthavnen i Napoli, eller endda en af de to lufthavne ved Rom. Lej en bil, eller tag tog og bus helt frem til Scala. Tag en dag til Napoli, eller en tur op på vulkanen Vesuv, eller se det legendariske, antikke Pompei.

>> Læs mere om Residence Villa Sant'Alfonso her

Hotel Leopold i Cinque Terre

Som klistret til skråningen ligger Hotel Leopold og skuer ud over det azurblå hav ud for det populære ferieområde Cinque Terre i Ligurien. Ud over den panoramiske pool, får du også en lang række små terrasser, som hver især udnytter små fremspring og muligheder i terrænet. Slæng dig på solstolen i morgensolen, eller tag på udflugt i Cinque Terre hele dagen, for blot at vende hjem til dette unikke hideaway og dens hyggelige værtsfamilie.

På den anden side af bakken finder man stationen, hvorfra men nemt kommer rundt i Cinque Terre, eller ind til Pisa eller Genova på udflugt.

>> Læs mere om Hotel Leopold her

Residence Celeste ved Comosøen

Blandt de norditalienske hideaways er Residence Celeste en perle, som charmerer de fleste. For selvom feriemagneten Comosøen i sig selv lægger op til rigtig mange flotte beliggenheder, så har denne gamle villa, med sine charmerende og unikke lejligheder, nu alligevel fået en af de bedste. Du bor højt hævet over søen, med en helt vild udsigt, men samtidig i gåafstand til alt, hvad du har brug for.

Herfra er der kort afstand til den Schweiziske grænse - og dermed kort køretid til Danmark - og kun 15 minutter til færgen over til fabelagtige Bellagio.

>> Her kan du læse mere om Residence Celeste

Book en rejse til Italien på et af ovenstående hideaways til din sommerferie - eller måske en getaway i efteråret. Har du brug for mere inspiration, så benyt vores søgefunktion, hvor du kan udpege et område, og bruge forskellige filtre til at finde frem til præcist den feriebolig, du ønsker dig. Vores udvalg er på flere end 1.800 hoteller, feriehuse og lejlighedskomplekser, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Hideaways i Italien

 • Gæstebedømmelser 8,6
  Syditalien
  192 hoteller
  I Syditalien er solen varmere, lyset mere intenst og farverne mere strålende. Samtidig er Syditalienerne et nærværende og gæstefrit folkefærd, der holder stolte traditioner i hævd. Her finder du derfor ikke blot fantastiske strande, men også ... det ægte Italien. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,6
  Norditalien
  136 hoteller
  Norditalien er som en skattekiste. Her kan du opleve krystalklare søer som iseosøen, vinregionerne Franciacorta, Valpolicella og Prosecco samt romantiske Venedig. Vælg en velplaceret indkvartering, som gør din ferie komfortabel, og rådfør dig ... med os for at planlægge en spændene rundrejse. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Sicilien
  75 hoteller
  Rejs til Sicilien og oplev en unik blanding af smukke landskaber og kulturskatte. Ferien kan bruges på ren afslapning, hvor du blot nyder det gode vejr på de skønne strande, men der er også meget andet at opleve, ikke mindst i form af mad og drikke.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  Toscana
  73 hoteller
  Toscana er med sine lange cypres-alléer, bølgende landskaber af vinstokke og små vingårde indbegrebet af italiensk landidyl. Samtidig er det en region, der byder på storslået renæssancekunst og udsøgt gastronomi i en perlerække af berømte kulturbyer.
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Lazio
  55 hoteller
  Lazio er for mange hovedstaden Rom, som naturligvis er et besøg værd. Men Lazio byder på så meget mere, fra den smukke kyst med byer som Sperlonga til vindistriktet Frascati der ligger inde i landet. Du kombinerer nemt en ferie her med Amalfikysten ... eller Toscana. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Campania
  54 hoteller
  Napoli er et kulturelt højdepunkt i regionen, men en rejse til Campania er også en chance for at opleve den smukke Amalfikyst med nogle af Italiens mest idylliske kystbyer. Gå heller ikke glip af de mange historiske seværdigheder som Pompei og Pæstum.