Hoteller med udsigt

Ejendomsmæglerne siger ”beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” når de skal forklare, hvad der er vigtigst i forbindelse med salg af en ejendom. Her i rejsebranchen siger vi tilsvarende ”udsigt, udsigt, udsigt" om vores hoteller.

Eller, helt så simpelt er det ikke. Men det er klart, at noget af det, der kan betyde mest for dig, når du skal nyde din ferie i Italien, koble af og føle dig langt hjemmefra – på den gode måde – er, at du hver dag kan kigge på noget smukt og storslået fra dit hotel eller feriebolig.

Når du går ud på din balkon om morgenen og bliver mødt af synet af majestætiske bjerge rundt om dig og et glitrende hav for dine fødder, har du en oplevelse, der ikke kan måles og vejes. Men du ved, at den udgør en væsentlig del af din ferie, og det samme gør middagen om aftenen, når den indtages med udsigt over havet, en sø eller solnedgangen.

Lad din horisont vokse på din ferie

At have frit udsyn over naturens vidundere er nok noget af det, der tiltaler os mennesker mest. Selvfølgelig også når vi er hjemme, men ikke mindst, når vi er på ferie. En ferie skal være noget særligt, og udsigten fra din feriebolig er en vigtig ingrediens i den sammenhæng. 
Det kan være næsten terapeutisk at sidde tilbagelænet på sin terrasse under ferien med en god bog i hænderne, og somme tider lige tage en pause fra læsningen og kigge udover det uendelige, klare, blå hav.

Italien er et meget naturskønt land, hvor der næsten ingen grænser er for, hvor storslåede udsigter, du kan finde. Bjerge, hav, klipper, bakker, søer, skove, vulkaner – Italien har det hele, og mange af de hoteller, Escapeaway samarbejder med, er eksperter i at tilbyde deres gæster en udsigt, de sent glemmer. 

Søer, hav og bjerge - du kender Italien på alle panoramaudsigterne

Hvis du ønsker havudsigt, er der rige muligheder mange steder i Italien. Det kan være på en ø som Sicilien, eller i Ligurien, der også er kendt som Den Italienske Riviera. Eller det kan være på den skønne Amalfikyst, i det livsglade Calabrien eller i historiske Veneto. Der er mange flere muligheder end de nævnte. Kig dig omkring på Escapeaways hjemmeside og find den havudsigt, der passer netop dig helt perfekt. 
Søudsigt skal du heller ikke mangle i støvlelandet, hvor ikke mindst Comosøen og Gardasøen lokker med uforglemmelige panoramaer. Bjergenes vilde skønhed kan du lade dig overvælde af i blandt andet Sydtyrol, Piemonte og Lombardiet. 

Escapeaway er eksperter i hoteller, hvor omgivelserne ikke fås skønnere

Nedenfor anbefaler vi dig et par skønne hoteller i Italien, hvor du kan regne med, at udsigten er i top. Det er dog kun et lille udvalg af de mange hoteller, vi samarbejder med, hvor der venter dig en fantastisk udsigt, som virkelig sætter dig i feriestemning. På italiensk har man udtrykket ”valgets forlegenhed”, og det bliver vi lidt sat i her, når vi skal fremhæve nogle hoteller frem for andre. Det skyldes, at udsigten selvfølgelig er et kernepunkt for rigtigt mange hoteller og ferieboliger i Italien.

Men det gælder dog alligevel om at være påpasselig, når du vælger dit hotel. ”Udsigt” kan nemlig betyde mange ting. Der er for eksempel stor forskel på, om man har hel eller delvis udsigt over havet, og om man har havudsigt fra værelset eller kun fra hotellets fællesterrasse. Det samme gælder naturligvis for udsigt over en sø eller bjerge. På listen nedenfor fokuserer vi på de hoteller, der har fuld udsigt fra alle eller mange af deres værelser. Glæd dig til at lade dine øjne forkæle med de mange smukke panoramaer.

Du er altid velkommen til at kontakte vores lokalkendte medarbejdere, hvis vi skal hjælpe dig med at sammensætte en ferie til Italien, hvor der er garanti for, at dit blik aldrig vil kede sig. Hoteller med havudsigt

Her har jeg samlet en lille håndfuld hoteller med havusigt, men som tidligere nævnt finder du mange hundrede hoteller med havudsigt i vores program. Brug søgemaskinen til at finde dit favorit hotel i Italien.

Residence Le Terrazze

Et skønt feriested på Liguriens farvestrålende klippekyst, hvor øjnene aldrig mangler noget at udforske. Her på Residence Le Terrazze i Ligurien skal du hverken mangle saltvandspool, børnepool eller en pittoresk småstensstrand for dine fødder. Her er naturligvis havudsigt fra alle værelser og lejligheder. Tag båden til Nationalparken Cinque Terre fra nærliggende Portovenere og gå på opdagelse i et af Italiens mest spændende områder.

Hotel Porto Roca

Har man sagt udsigt, må man også sige Ligurien. Ikke mange steder pirrer din synssans i samme grad som Den Italienske Riviera. Hotel Porto Roca har en helt usædvanligt storslået udsigt over havet - så storslået, faktisk, at det anerkendte tidsskrift The Economist for nogle år siden tildelte hotellet titlen "Europas smukkeste udsigt." Nyd den fra den panoramiske solterrasse, poolen eller fra balkonen på dit værelse. 

Villas Costa Dorlando

Med såvel havet hele vejen rundt som den mægtige vulkan Etna, er Sicilien er et af de steder i Italien, hvor du faktisk vil få svært ved at slippe for en smuk udsigt. Villas Costa Dorlando ligger i et perfekt smørhul hvad angår dit overblik over Middelhavet og De Æoliske Øer. Du bor nemlig et par kilometer oppe i bjergene. Her kan du folde dig ud i din egen ferievilla med lækker pool på terrassen. Fryd dig over de kontrastfyldte og naturskønne omgivelser, og se frem til magiske solnedgange.

Ferielejligheder Due Relais, Amalfikysten

Denne lille juvel af et personligt og karakterfuldt hotel ligger fantastisk placeret, bygget ind i klipperne over havet. Der er havudsigt fra alle værelser, og du kan glæde dig til at møde Due Relais' venlige værtinde, som ånder og lever for stedet. Nyd din morgenmad i de frodige, grønne omgivelser på fællesterrassen. Her kan være liv og glade dage på strandbarerne og restauranterne under hotellet om sommeren, hvilket nogle vil elske og andre vil opleve som generende.  Velkommen til ferielejlighederne Due RelaisHoteller med søudsigt

Har du først besøgt en af de mange søer i Italien og boet på hotel eller i ferielejlighed med direkte søudsigt, ja så ved du nok hvad jeg taler om når jeg siger der næppe findes udsigter der er bedre for sjælen...

Find dit favorit hotel i søgemaskinen ved Gardasøen,Iseosøen, Comosøen, Lago Maggiore eller en af de mange andre smukke søer i det nordlige Italien

Hotel Rivalago ved Iseosøen

En rolig plet på landkortet, hvor der er kræset for den gode smag. Her kan du slappe af på din balkon om aftenen, mens du beundrer udsigten over Iseosøens blide skønhed. Bemærk, at ikke alle værelser har søudsigt. Benyt dig af de gode spisesteder i den hyggelige landsby Sulzano, som du bor midt i. Hotel Rivalagos pool lægger op til at nyde livet. Her koncentrerer man sig om et voksent publikum, og stedet er ikke så velegnet for mindre børn, da fred og ro er en del af kernen i ferieoplevelsen.

Residence Le Azalee ved Comosøen

Højt hævet over Comosøen ligger dette lækre hotel, hvorfra du aldrig bliver træt af udsigten. Den kan du nyde godt af både fra dit værelses terrasse og fra poolen. Du bor i landsbyen Vercana, men Domaso ved søbredden ligger inden for gåafstand. I Domaso er der både et hyggeligt havnemiljø, et stort udvalg af restauranter og en søstrand med småsten. Velkommen til Residence Le Azalee ved Comosøen.

Residence La Rotonda ved Gardasøen

Skønt familievenligt hotel på bjergskråningen over Gardasøen. Alle værelser vender mod søen, så ingen går glip af en daglig oplevelse med en fantastisk udsigt. Børnene kan plaske i poolen dagen lang, og I kan allesammen glæder jer til at udforske de bjergrige og frodige omgivelser, eventuelt på mountainbikes, som kan lejes i nærheden. Residence La Rotonda råder over en indendørs pool, som er åben i vinterhalvåret. Om sommeren kan I uden tvivl klare jer med den udendørs.