In-Italia skifter navn til Escapeaway

Ja den er god nok, In-Italia er nu blevet en del af Escapeaway. Det betyder dog ikke et farvel til det In-Italia du kender, for vi er stadig de samme specialister bag tasterne. Tværtimod betyder det flere fordele til dig, for som bekendt står man stærkere sammen, og du får nu endnu mere konkurrencedygtige priser og muligheder for at sammensætte din rejse præcis som du ønsker det.

Og ja vi holder stadig lige så meget af Italien som før. Nu har vi bare en meget større legeplads at boltre os på med endnu flere muligheder. Vi har også stadig det største udvalg af villaer, ferielejligheder og hoteller i hele Italien, så du kan fortsat udforske det vidunderlige land med os. 

Så hvad enten du vil drikke chiantivin i det klassiske Toscana, udforske Siciliens mangfoldige kulturhistorie, solbade på Sardiniens hvide sandstrande, spise verdensberømt pizza i Napoli eller tage på gastronomisk rejse gennem Piemonte eller Emilia-Romagna, ja så er vi stadig de rette at komme til. Vi er klar til at give dig den perfekte Italiensferie.

Find din rejse til Italien her

Leder du efter det charmerende Italien?

For dig, som ønsker at holde ferie i det autentiske og charmerende Italien, har vi en god nyhed. Det er nu blevet meget nemmere at finde lige præcis de steder i Italien. In-Italia er nemlig ikke det eneste rejsebureau, som er blevet en del af Escapeaway. Også Hideaways er blevet en del af familien, og hvis der er noget de kan, så er det at finde charmerende gemmesteder med masser af sjæl og charme. 

Hideaways bliver til sin helt egen hotelkategori i Escapeaways univers, og det vil sige at du nu kan krydse hideaways af i filtret, og så får du en verden af hyggelige gemmesteder med personlighed – både i Italien og i resten af verden, hvis du på et tidspunkt får lyst til nye oplevelser.

Læs mere og find alle hideaways i Italien lige her

Hvis du vil læse mere om historien bag sammenlægningen af In-Italia, Hideaways og Escapeaway, kan du gøre det her

Vi glæder os til fortsat at sende glade gæster afsted til Italien, som vi har gjort siden 1999.

Bloggen om Italien

Den populære In-Italia blog om alt godt fra Italien, lige fra rejsetips, kultur, historie og ikke mindst lækre opskrifter på lokal italiensk mad findes også stadig. Den hedder nu bare Escapeaways rejseblog. Her kan du finde alt indhold fra In-Italias blog plus en masse mere. Det er rejsebloggen for de nysgerrige, som gerne vil have inspiration til rejser, opskrifter samt historier fra den store verden. Læs med her

Destinationer på kort

Populære rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor