Biludlejning i Brindisi lufthavn

Se aktuelle priser på lejebiler i Brindisi lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Brindisi lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. Du finder i ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i Brindisi lufthavn i Apulien. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Godt at vide når du lejer bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Brindisi lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Nyttig information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Brindisi lufthavn

Information om Brindisi lufthavn

Brindisi lufthavn ligger midt på hælen i støvlelandet Italien. Derfor har du med billeje herfra et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie med udforskning af regionens mange kulturelle skatte og smukke landskaber. Lufthavnen som lokalt kaldes Aeroporto del Salento, ligger ud til kysten umiddelbart nord for Brindisi og godt placeret med hensyn til vejforbindelser til resten af den enestående syditalienske region. Med en lejebil til din rådighed er der i Apulien for eksempel aldrig langt til nærmeste strand, der regnes for at være nogle af Italiens smukkeste. Billeje er naturligvis samtidig en mulighed for nemt at komme videre fra lufthavnen til din lufthavn og vice versa uden at behøve at bekymre sig om offentlige transportforbindelser.

>> Få mere information om Brindisi lufthavn i Apulien

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Regionens popularitet som rejsemål viser sig blandt andet ved den brede vifte af biludlejningsselskaber trods lufthavnens forholdsvis beskedne størrelse. Du kan således benytte billeje fra store internationale udlejere som Hertz, Europcar og Sixt, men også en række nationale biludlejere som Sicily By Car og Maggiore. Det brede udvalg af biludlejningsselskaber betyder også, at du som regel kan vælge mellem lejebiler i flere forskellige klasser lige fra små, billige personbiler til store, rummelige minibusser.

Reservation

Særligt i højsæsonen kan der være rift om de billigste lejebiler i Brindisi lufthavn, hvorfor vi anbefaler, at du bestiller billeje hjemmefra. Det er også en mulighed for at sikre dig, at du får den bedste pris og den biltype, som passer bedst til din ønsker.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du starte med at henvende dig ved udlejningskontoret for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil så sørge for at vise dig vej videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Brindisi lufthavn

Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Otranto: 97 km - 1 time og 13 minutter
  • Gallipoli: 85 km - 1 time og 5 minutter
  • Monopoli: 70 km - 50 minutter
  • Ostuni: 39 km - 37 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Hotel eller ferielejlighed i Apulien

Som tidligere nævnt er vi hos Escapeaway specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Brindisi eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Apulien, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Apulien kan bla. nævnes Lecce og Bari. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information.  

Søg billigste pris på hoteller i Apulien

>> Læs mere om billeje