Biludlejning i Ciampino lufthavn

Se aktuelle priser på lejebiler i Ciampino lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Ciampino lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Rom Ciampino lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Vigtig information om biludlejning i Italien

Biludlejning i Rom Ciampino lufthavn

 

Information om Rom Ciampino lufthavn

Rom Ciampino Lufthavn er en bynær lufthavn, hvorfra du i løbet af kort tid kan være inde i centrum af den italienske hovedstad. På en storbyferie i Rom, er det nemmest at komme omkring til fods og med offentlig transport. Men flyver du til Rom Ciampino Lufthavn for at fortsætte videre til en af de mange andre spændende og smukke byer i Lazio-regionen, er billeje ofte den bedste løsning. Lufthavnen ligger tæt ved motorvejen, så du i løbet af kort tid kan være på vej til din feriebolig. Når du har en bil til rådighed, bliver det desuden meget lettere at tage på spontane udflugter i løbet af ferien for at opleve nogle af de mange seværdigheder i regionen eller for at tage en dukkert i det indbydende middelhav.

>> Få mere information om Ciampino lufthavn i Rom

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Har du brug for en lejebil, kan du vælge fra et bredt udvalg af internationale og nationale biludlejningsselskaber i lufthavnen som Avis, Europcar, Hertz og Maggiore. Du kan leje alt fra små, økonomiske personbiler til store, rummelige minibusser med god plads til hele familien og bagage.

Reservation

Har du bestemte ønsker til din lejebil, anbefales det at bestille på forhånd. Når du booker din billeje hjemmefra, kan du desuden nemt bestille ekstraudstyr som barnesæder eller GPS.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved. I Rom Ciampino Lufthavn finder du biludlejningsselskaberne ved indkørslen til lufthavnen (Via Mameli) ved P8 parkeringen. Der kører en gratis shuttlebus hertil fra lufthavnsterminalen.

Afstande fra Rom Ciampino Lufthavn

Der er ikke lang fra lufthavnen hen til motorvejsringen omkring Rom, Grande Raccordo Anulare, som udgør et knudepunkt for trafikken i regionen. Fra lufthavnen er der følgende afstande:


  • Rom: 15 km - 43 minutter

  • Terracina: 119 km - 1 time og 23 minutter

  • Viterbo: 119 km: 1 time og 20 minutter

  • Sperlonga: 136 km - 1 time og 53 minutter

  •  

*Køretid er estimeret uden trafik

Hotel eller ferielejlighed i Rom

Escapeaway er specialist i at arrangere ferie i Italien, hvor du bor i udvalgte ferielejligheder, villaer eller hoteller. Uanset om du lejer en bil eller kører selv til Italien, er vi gerne behjælplige med at finde en feriebolig til din storbyferie i Rom eller på et af de mange andre rejsemål i regionen Lazio, der opfylder dine ønsker og behov. Af andre rejsemål i Lazio kan bla. nævnes Monterotondo og Latina. Mange bruger også en af de to lufthavne i Rom når ferien går til rejsemål i andre regioner, f.eks Amalfikysten, Toscana eller Umbrien. Klik på nedenstående link, her finder du beskrivelser af alle ferieboliger, hotel-anmeldelser, tips til udflugter med eller uden bil samt anden nyttig information. 

>> Søg billigste pris på en rejse til Rom

>> Læs mere om billeje