Information om billeje i Firenze lufthavn

Aktuelle priser på lejebiler i Firenze lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Firenze lufthavn i Toscana og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Gode råd om lej bil af bil med Auto Europe i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Firenze Amerigo Vespucc lufthavn i regionen Toscana og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Gåde råd når du bestiller lejebil i Italien

 

Biludlejning i Firenze lufthavn i Toscana

Information om Firenze lufthavn

Firenze lufthavn som har koden FLR ligger blot 4 kilometer fra centrum af Firenze, og skal du holde ferie i den smukke renæssanceby, er lufthavnen da også den naturlige indgangsport. Men vil du ikke "nøjes" med at besøge regionshovedstaden, er billeje fra lufthavnen en oplagt mulighed for at komme nemt rundt og inkludere resten af Toscana i din rejse. Et blik på landkortet viser, at lufthavnen ligger ved et trafikalt knudepunkt i Toscana, hvorfra der er gode vejforbindelser i alle retninger. Med en bil kommer du derfor let videre til din feriebolig her i hjertet af Italien.

>> Få mere information om Firenze lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Firenze Lufthavn

Firenze Lufthavn modtager året rundt mange ferierejsende, som kommer for at opleve regionens mange smukke byer og landskaber. Der er derfor et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen heriblandt store, internationale udlejere som Hertz, Avis, Budget og Sixt. Det store udvalg betyder, at du kan leje biler i mange forskellige størrelser. Så uanset om du har brug for en stor rummelig minivan med plads til hele familien eller kan nøjes med en lille smart personbil, finder du den her. Hos Escapeaway har vi valgt kun at vise de billejefirmaer i søgemaskinen vi selv benytter når vi lejer bil i Firenze, med andre ord har vi forsøgt at blackliste de værste lavprisselskaber som er kendt for dårlig kundeservice og mange klager.

Reservation

Vil du være sikker på at kunne få en lejebil i den rigtige størrelse i forhold til dine behov, er det fornuftigt at bestille hjemmefra. Så har du også bedre mulighed for at sammenligne priser og eventuelt bestille ekstraudstyr som for eksempel barnesæder og GPS, der kan gøre din rejse nemmere og mere behagelig.

Afhentning

I Firenze Lufthavn er biludlejningen samlet på vejen "Palagio degli Spini", hvortil der kører en gratis shuttlebus hvert 20. minut. Du finder busholdepladsen lige ude for ankomsthallen ved korttidsparkeringen. Vær opmærksom på at der kan være ventetid i de absolutte travelste perioder.

Afstande fra Firenze Lufthavn

Escapeaway kan tilbyde flere hundrede ferieboliger i Toscana, så hvad enten du ønsker en ferie på landet eller i en af de charmerende byer, kan du finde det hos os. Fra den centrale placering af Firenze Lufthavn, kan du med billeje nemt komme frem til din endelige destination. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • San Gimignano: 60 km - 55 minutter
  • Pisa: 91 km - ca. 1 time.
  • Lucca: 68 km - 42 minutter.
  • Siena: 84 km - 1 time og 10 minutter.
  • Arezzo: 89 km - ca. 1 time.

*Køretid er estimeret uden trafik. 

>> Læs mere om billeje