Information om billeje i Fiumicino Lufthavn

Se aktuelle priser på lejebiler i Fiumicino lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Rom Leonardo da Vinci International Airport Fiumicino og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Gode råd om billeje med Auto Europe i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i hoteller og ferielejligheder i Rom og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Rom Fiumicino lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information og gode råd om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Rom Fiumicino lufthavn

Information om lufthavnen

Rom Fiumicino Lufthavn er Italiens største og for millioner af rejsende den foretrukne indgangsport til den italienske hovedstad. Lufthavnen er dog også et godt udgangspunkt for dig, som skal videre til en feriebolig i en af de andre byer i Lazio-regionen. Til det formål er billeje et oplagt valg, da du med egen bil samtidig får flere muligheder for at tage på spændende udflugter i løbet af ferien. Fra Danmark flyver selskaber som SAS og Norwegian flere gange dagligt.

>> Få mere information om Fiumicino Lufthavn i Rom

Biludlejningsfirmaer i Rom Fiumicino Lufthavn

Ikke overraskende betjenes Italiens største lufthavne af en række af verdens førende biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Hertz og Sixt. Dertil kommer flere nationale udlejere, som også kan have gode tilbud. Det store udbud betyder, at du har god mulighed for at finde en lejebil i præcis den størrelse, som passer bedst til dine behov. Hos de fleste selskaber kan du således leje alt fra de mindste personbiler til store minibusser med plads til en stor familie. Hos Escapeaway har vi valgt kun at vise priser og ledige lejebiler i søgemaskinen fra de billejefirmaer vi selv benytter når vi lejer bil i Rom. Vi har dermed forsøgt at frasortere de fleste lavprisselskaber som er kendt for dårlig kundeservice og som har mange klager.

Reservation

Selvom der er mange biludlejere i Rom Fiumicino Lufthavn, er det generelt en god ide at bestille billeje hjemmefra. Først og fremmest sikrer du dig derved, at der vil stå en ledig bil klar til dig ved ankomst. Men desuden giver det dig bedre mulighed for i ro og mag at finde det bedste tilbud på den ønskede biltype. Har du brug for ekstraudstyr som for eksempel barnesæder eller en GPS, er det også godt at reservere på forhånd.

Afhentning

Der er skiltning fra ankomsthallen mod biludlejningsselskabernes parkeringshus (Torre Uffici 2), som er forbundet med terminalerne med gangtunneler. Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig hos din biludlejer for at få nøglerne til din bil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Rom Fiumicino Lufthavn

Lufthavnen ligger tæt ved motorvejen A91, som forbinder med ringvejen omkring Rom, Grande Raccordo Anulare. I egen bil er det derfor nemt at fortsætte videre fra lufthavnen til din feriebolig i Lazio eller en af naboregionerne, f.eks Umbrien og Toscana. Fra lufthavnen er der følgende afstande: 

  • Rom: 32 km - 40 minutter
  • Terracina: 116 km - 1 time og 30 minutter
  • Viterbo: 104 km: 1 time og 29 minutter
  • Sperlonga: 133 km - 1 time og 47 minutter
  • Rom Ciampino lufthavn - ca. 30 minutter

Mange vælger også at benytte lufthavnen når ferie skal holdes på Amalfikysten eller i Sorrento, her skal du beregne ca. 3 timers kørsel alt efter de trafikale forhold.

*Køretid er estimeret uden trafik.

Du kan læse mere mere om området omkring Fiumicino her

>> Læs mere om billeje