Information om billeje i Milano Linarte Lufthavn

Find priser på lejebiler i Milano Linate lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billeje i Milano Linate lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen fra Auto Europe kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Auto Europe billeje i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger og hoteller til din storbyferie i Milano og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe som er blandt veredens største formidlere af biludlejning. Alle spørgsmål om leje af bil i Milano Linate lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Læs mere om billeje i Italien

 

Biludlejning i Milano Linate lufthavn

Information om lufthavnen

Milano Linate Lufthavn er den foretrukne lufthavn for mange rejsende, som skal på storbyferie i modemekkaet Milano. Det skyldes først og fremmest, at lufthavnen ligger blot 7 kilometer øst for byen. Linate Lufthavns placering tæt ved et trafikalt knudepunkt i Norditalien gør den dog også til et godt udgangspunkt for dig, som skal videre til en af de andre byer i Lombardiet. Der er få kilometers kørsel fra lufthavnen hen til nærmeste motorvejstilkørsel, og du kan derfor komme relativt hurtigt frem til din feriebolig, selv hvis du skal køre et stykke vej. Det er dog ikke kun for at komme nemt til og fra lufthavnen, at du bør overveje at benytte billeje i ferien. Med din egen lejebil får du en langt større grad af frihed og fleksibilitet til at udforske Lombardiets mange spændende seværdigheder i dit eget tempo.

>> Få mere information om Milano Linate Lufthavn

Der er flere lufthavne i Milano

Obs - vær opmærksom på at der findes flere lufthavne i Milano, det er vigtig at du angiver den rigtige lufthavn når du lejer bil. Foruden Linarte der ligger i centrum af byen er der Malpensa lufthavn som er den anden største i Italien og som ligger ca. 50 kilometer nord for byen. Bergamo lufthavn som ligger ca. 100 kilometer fra Milano benyttes af Ryanair og de kalder lufthavnen "Milano Bergamo lufthavn".

Biludlejningsfirmaer i Linate Lufthavn

Det oplagt at benytte chancen for at leje en bil direkte i Linate Lufthavn. Trods dens beskedne størrelse betjenes lufthavnen af talrige store, internationale biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Budget og lokale udlejere, som også ofte har gode tilbud. Du kan vælge lejebiler i mange kategorier lige fra små økonomiske personbiler til store og rummelige minibusser, der har god plads til hele familien med baggage. Hos Escapeaway benytter vi ofte lufthavnene i Milano når vi skal besøge ferieboliger i områder som Ligurien, Gardasøen og Comosøen for bare at nævne et par stykker. Vi har som mange andre oplevet det kan være en stor udfrodring at finde et biludlejningsselskab der ikke snyder og som levere en god service. Derfor har vi i søgemaskinen kun valgt at vise priser og ledige lejebiler fra billejefirmaer som normalt har et godt ry, og vi har blacklistet lavprisselskaber som f.eks Goldcar og Rhodium car rental.

Reservation

Har du ønsker til din lejebils størrelse eller brug for ekstraudstyr som for eksempel barnesæder, anbefaler vi, at du bestiller billeje i Linate Lufthavn hjemmefra. Ved at reservere i forvejen sikre du dig ikke kun, at der er en ledig bil til dig, men du har også bedre mulighed for at finde den billigste pris.

Afhentning

Biludlejningsselskabers skranker er samlet i samme område i lufthavnsterminalen. Med mindre andet er aftalt, skal du starte med at henvende dig her for at få udleveret nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Linate Lufthavn

Lufthavnen ligger godt placeret i forhold til motorvejsnettet med forbindelser i næsten alle retninger. Fra lufthavnen der ligger i regionen Lombardiet er der følgende afstande:

  • Como: 63 km - ca. 1 time
  • Pavia: 56 km - 48 minutter
  • Piacenza: 69 km - 51 minutter
  • Mantova: 175 km - 1 time og 54 minutter
  • Bergamo: 50 km - 43 minutter
  • Cremona:100 km - 1 time og 3 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik.

Læs mere mere om storbyferie i Milano og få tips og ideer til oplevelser i og omkring Milano, med eller uden lejebil.

>> Læs mere om billeje