Information om billeje i Milano Malpensa lufthavn

Find priser på lejebiler i Milano Malpensa lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billig billeje i Milano Malpensa lufthavn og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Lej bil med Auto Europe i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i hoteller til din storbyferie i Milano og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Milano Malpensa lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Auto Europe i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Vigtig information om biludlejning i Italien med Auto Europe

 

Biludlejning i Milano Malpensa lufthavn

Information om lufthavnen 

Malpensa lufthavn er den største lufthavn, som betjener Milano, der ligger omkring 50 kilometer mod sydøst. Skal du på storbyferie i Italiens andenstørste by, er det mest praktiske nok at benytte en af tog- og busforbindelserne ind til bymidten. Men skal du derimod videre til en feriebolig et andet sted i Norditalien, eller har du blot lyst til at udforske regionen på egen hånd, er billeje det oplagte valg. Fra Malpensa Lufthavn er det nemt at fortsætte videre i lejebil til alle dele af Lombardiet, og med din egen bil til rådighed i ferien, kan du tage på masser af spændende udflugter uden at bekymre dig om offentlig transport.

>> Få mere information om Malpensa lufthavn

Biludlejningsfirmaer i Malpensa Lufthavn

Lufthavnen består af to terminaler, og der findes biludlejningsselskaber i begge dog flest i den nye terminal 1. Du kan både bestille billeje fra store internationale selskaber som Avis, SiXT, Hertz, Budget og Europcar, men også fra lokale udlejere, som også kan have gode tilbud. Det store udbud af selskaber betyder, at du kan leje biler fra adskillige kategorier lige fra små økonomiske mini-biler til store, rummelige familiebiler med god plads til bagage. Bemærk at vi hos Escapeaway har forsøgt at fjerne de lavprisselskaber som er kendt for at have mange klager, f.eks. biludlejningsselskaber som GoldCar, Firefly og Rhodium billeje. Derfor vil du også opleve at du kan finde billigere billeje andre steder, men vi anbefaler at du lejer din bil hos et anderkendt billejefirma.

Reservation

Hvis du allerede ved, at du vil bruge billeje i ferien, kan det anbefales at bestille hjemmefra før ankomsten i Malpensa Lufthavn. Så kan du i ro og mag finde den bedste pris på den størrelse lejebil, du har behov for.

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i ankomsthallen for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet vil så sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved.

Afstande fra Malpensa Lufthavn

Der er god vejforbindelse fra lufthavnen til resten af Lombardiet. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Como: 52 km - 44 minutter
  • Pavia: 88 km - 1 time og 7 minutter
  • Piacenza: 122 km - 1 time og 24 minutter
  • Mantova: 226 km - 2 timer og 18 minutter
  • Bergamo: 92 km - 1 time og 7 minutter
  • Cremona:154 km - 1 time og 37 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Læs mere mere om storbyferie i Milano, søg priser på hoteller, få tips om udflugter og meget mere.

>> Læs mere om billeje