Information om billeje i Palermo lufthavn

Priser på lejebiler i Palermo lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billig billeje i Palermo lufthavn på Sicilien og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Vigtig information når du lejer bil i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger, hoteller og villaer på Sicilien og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Palermo lufthavn som også hedder Aeroporto di Palermo Falcone e Borcellino, og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Vigtig information når du lejer bil i Italien

 

Biludlejning i Palermo lufthavn på Sicilien

Information om lufthavnen i Palermo

Vil du nemt videre efter landingen i Palermo lufthavn, kan du med fordel leje en bil. Lufthavnen ved Siciliens største by ligger tæt ved motorvejen, som hurtigt fører dig mod din feriebolig. Billeje er desuden en chance for at opleve den smukke Middelhavsø i dit eget tempo uden at skulle tænke på at finde forbindelser med offentlig transport. Informationer om lufthavnen og billeje i Palermo er vejledende og vi henviser altid til de informationer som stå i lejebetingelser når du bestiller en bil. Uanset hvilket selskab du booker biludlejning hos, anbefaler vi altid du læse betingelserne grundigt.

>> Få mere information om Palermo lufthavn

Biludlejningsfirmaer i lufthavnen

Ønsker du at fortsætte fra lufthavnen i en lejebil, har du en bred vifte af biludlejningsselskaber at vælge fra med både internationale selskaber som Hertz, Budget og Europcar, men også flere mindre, lokale udlejere. Hos de fleste selskaber byder sortimentet på biler fra alle størrelseskategorier lige fra små, økonomiske modeller til store, rummelige familiebiler. Som på alle andre rejsemål i Italien har vi hos Escapeaway valgt at fjerne de lavprisselskaber i søgemaskinen som vi ved har mange utilfredsse kunder. Derfor finder du f.eks ikke udlejning fra billejefirmaer som Interrent, Firefly, GoldCar og Rhodium biludlejning. Det betyder også at du skal være opmærksom på at du ganske sikkert kan finde billigere priser på leje af bil andre steder, men husk at sikre dig det er med et anderkendt udlejningsselskab.

Reservation

Vil du være sikker på, at der er en ledig bil til dig i Palermo lufthavn, anbefaler vi, at du bestiller billeje hjemmefra. Så har du også bedre chance for at finde en lejebil i netop den kategori, som passer bedst til dine behov. Benyt eventuelt også muligheden for at reserverer ekstraudstyr som barnesæder og GPS:

Afhentning

Med mindre andet er aftalt, skal du henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnen for at få udleveret nøglerne til din lejebil. Personalet vil sørge for at vise dig videre til din bil, som normalt er parkeret tæt ved. Aktuel information om afhentning og aflevering af din lejebil vil altid fremgå af din voucher.

Afstande fra Palermo Lufthavn

Der er de senere år lavet store forbedringer af vejene på Sicilien, og særligt motorvejsnettet har gjort det nemmere at komme hurtigt rundt på øen. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Palermo: 35 km - 37 minutter
  • Trapani: 84 km - 56 minutter
  • Catania: 257 km - 3 timer og 17 minutter
  • Sciacca:119 km - 1 time og 20 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik.

Som jeg tidligere har skrevet er Palermo et oplagt udgangspunkt til at opleve den vestlige og nordlige del af Middelhavets største ø. Du kan læse meget mere om rejsemål på Sicilien og få tips til udflugter i din bil her på Escapeaway, ja og naturligvis læse vores personlige beskrivelser af mere end 300 hoteller, ferielejligheder og villaer som du finder i vores program på Sicilien.

>> Læs mere om billeje