Information om billeje i Pisa lufthavn

Sådan finder du priser på lejebiler i Pisa lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på billig billeje i Pisa lufthavn i Toscana og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Nyttig information om biludlejning i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i udlejning af ferieboliger, hoteller og villaer i Toscana og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Pisa lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Vigtig information om biludlejning i Italien

 

Biludlejning i Pisa lufthavn

Information Pisa lufthavn

Pisa lufthavn ligger tæt på byen, faktisk så tæt du i princippet kan gå derind. Lufthavnen er dog også godt placeret i forhold til mange af de andre interessante byer i Toscana, hvis du i stedet fortsætter din rejse med billeje. Det tager for eksempel ikke lang tid at køre til Marina di Pisa eller Lucca, ligesom regionshovedstaden, Firenze, er indenfor ganske overkommelig afstand med god motorvej hele vejen. Det er dog naturligvis ikke kun for at komme nemt fra lufthavnen til din feriebolig, at du bør overveje at leje en bil i Pisa Lufthavn. En ferie i Toscana byder på et væld af muligheder for at tage på spændende udflugter til enestående kultur- og naturseværdigheder. Billeje giver dig friheden til at udforske dem alle i dit helt eget tempo.

>> Få mere information om Pisa lufthavn

Andre lufthavne i Toscana

Foruden Pisa lufthavn så kan du også benytte lufthaven i Firenze, Bologna lufthavn eller en af de to lufthavne i Rom til din ferie i Toscana. Vær opmærksom på i hvilken del af regionen du skal holde ferie, det kan spare dig for mange timers kørsel til og fra lufthavnen i din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Pisa lufthavn

Pisa Lufthavn hører til blandt de største i Italien, og betjenes derfor af talrige biludlejningsselskaber. Det inkluderer både internationale og nationale selskaber som Avis, Hertz, Sixt og Maggiore. Samlet tilbyder biludlejningsselskaberne i Pisa Lufthavn dig en flåde på mere end 1.500 køretøjer at vælge imellem med alt fra personbiler til minibusser. Har du før lejet bil igennem vores samarbejdspartner hos Escapeaway ved du at vi bruger mange kræfter på at fjerne alle lavprisselskaber i søgemaskinen som giver dårlig service og som har mange klager fra kunder der føler sig snydt og det gælder naturligvis også hvis du skal leje bil i Pisa. Vi har f.eks blacklistet biludlejningsselskaber som Interrent, GoldCar, Firefly og Rhodium udlejning. Derfor kan du også opleve at du kan finde billigere priser på leje af bil i Pisa lufthavn andre steder, men som altid anbefaler vi at du sikre dig det er igennem et anderkendt billejefirma.

Reservation

Det anbefales at bestille billeje i forvejen. Trods det store udbud, kan der være rift om de mest populære og billigste lejebiler, særligt i højsæsonen. Bestiller du din bil hjemmefra, har du ikke blot større chance for at få netop den type bil, som passer bedst til dine behov, du har også større chance for at få den bedste pris.

Afhentning

I Pisa Lufthavn finder du biludlejningsselskaberne 500 meter fra terminalen. Der kører en shuttlebus dertil med afgang lige udenfor ankomsthallen, hvis du ikke vil gå de fem minutter.

Afstande fra Pisa lufthavn

Lufthavnen ligger med direkte adgang flere hoved- og motorveje, så du nemt kan køre videre til din feriebolig i Toscana. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Marina di Pisa: 16 km - 21 minutter
  • Lucca: 34 km - 26 minutter
  • Livorno: 25 km - 29 minutter
  • Firenze: 80 km - 1 time og 5 minutter

*Køretid er estimeret uden trafik. 

Med chanche for at gentage mig selv så er Pisa et godt udgangspunkt for at opleve især den vestlige og nordlige del af regionen Toscana. Her på Escapeaway kan du læse meget mere om hvilke oplevelser der venter dig i bil og du kan naturligvis også få inspiration til valg af hvor du skal bo i din ferie blandt mere end 400 håndplukkede hoteller, ferieboliger og villaer i Toscana.

Læs mere her hvis du er på jagt efter et hotel til en ferie i Pisa

 

>> Læs mere om billeje