Information om billeje i Treviso lufthavn

Priser online på lejebiler i Treviso lufthavn, indtast dato og tryk "søg billeje"

Sammenlign priser på den billigste billeje i Treviso lufthavn i regionen Veneto og alle andre byer og lufthavne i Italien. I  ovenstående søgemaskinen kan du se ledige lejebiler fra udvalgte biludlejningsselskaber i lufthavnen. Læs også gode råd og tips om biludlejning generelt når du rejser til Italien.

Information om udlejning af bil i Italien

Hos Escapeaway er vi specialister i ferieboliger, hoteller og villaer på rejsemål i Veneto og ikke billeje. Derfor har vi et samarbejde med Auto Europe til dig der skal leje bil. Alle spørgsmål om biludlejning i Treviso lufthavn og på andre destinationer i Italien skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær opmærksom på at informationer her på siden er vejledende og vi altid henviser til de aktuelle informationer og betingelser som du finder i lejebetingelser i søgemaskinen.

Læs mere om biludlejning med Autoeurope i Italien ved at klikke på nedenstående link, her finder du også mere information, og kontaktoplysninger.

>> Information om udlejning af bil i Italien

 

Biludlejning i Treviso lufthavn

Lidt fakta og information om lufthavnen

Lavprisforbindelser og nærheden til Venedig har gjort Treviso lufthavn til et populært valg blandt ferierejsende. Dertil kommer, at der er gode muligheder for at bestille billig billeje i lufthavnen, som gør det muligt at fortsætte direkte til din feriebolig uden at skulle med offentlig transport. Afhenter du en lejebil i Treviso lufthavn, kommer du ikke bare hurtigt videre det sidste stykke til din feriebolig. Du kan også med det samme tage hul på en oplevelsesrig ferie, hvor du helt selv bestemmer hvilke af de mange spændende seværdigheder i Veneto og naboregionerne, du vil udforske. Informationer om lufthavn og bilelje i Treviso er vejledene og vi tager forbehold for fejl og ændringe. Vi henviser altid til de aktuelle betingelser der fremgår af lejekontrakten når du booker en lejebil. Vi anbefaler du læser lejekontrakten og betingelserne grundigt uanset hvor du bestiller din billeje.

>> Her finder du mere information om Treviso lufthavn

Andre lufthavne i denne del af Italien

Det er primært lavprisselskaber der benytter lufthavnen i Treviso, så skal du holde ferie i denen del af Italien og f.eks flyve med Norwegian eller SAS så er chancen for at du lander i Venedig lufthavn stor. Venedig lufthavn ligger kun ca. 30 kilometer fra Treviso, mens lufthavnene i Verona og Bologna begge ligger henholdsvis 125 og 150 kilomter væk eller ca. 1,5 times kørsel i din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Treviso Lufthavn

Treviso Lufthavn betjenes kun af et par lavprisflyselskaber (Ryanair og Wizz Air), men til gengæld er et bredt udvalg af biludlejningsselskaber klar til at hjælpe dig videre. Du kan således leje en bil fra nogle af verdens førende selskaber som Avis, Hertz og Sixt. Dertil kommer flere mindre, lokale udlejere, som også kan have gode tilbud. Du har derfor gode muligheder for at finde en lejebil i netop den størrelse, som passer bedst til dine behov. Vær opmærksom på at vi hos Escapeaway har fjernet flere biludlejningsselskaber i søgemaskine, så leder du efter billejefirmaer som GoldCar, Interrent, Firefly eller Rhodium så skal du leje bil et andet sted for vi har valgt ikke at vise priser fra de udlejningsselskaber som har flest klager.

Reservation

Booker du din billeje i Treviso lufthavn hjemmefra, kan du rejse afsted med ro i sindet og i sikker forvisning om, at der står en ledig bil klar til dig ved ankomst. Ved at bestille på forhånd har du også bedre mulighed for at finde den billigste pris på den ønskede biltype. Særligt i højsæsonen kan der være rift om de bedste tilbud og populære modeller.

Afhentning

Du skal starte med at henvende dig ved udlejningskontoret i lufthavnens ankomsthal for at hente nøglerne til din lejebil. Også selvom du allerede har en reservation. Derefter finder du din bil ved at gå til venstre efter udgangen og gå omkring 50 meter ad det overdækkede fortov. Hold øje med et skilt mod "Rent a car" på din højre side.

Afstande fra Treviso Lufthavn

Du befinder dig centralt i Veneto-regionen og har et godt udgangspunkt for at komme videre til vores ferieboliger. Lufthavnen har god forbindelse til hoved- og motorveje. Fra lufthavnen er der følgende afstande:

  • Venedig:40 km - 34 minutter
  • Verona:143 km - 1 time og 30 minutter
  • Padova: 62 km - 54 minutter
  • Vicenza: 97 km - 1 time og 4 minutter

*Køretid i bil er estimeret uden trafik.

Med billeje i Treviso kan du opleve den smukke Veneto-region i dit eget tempo. Du kan lave mange spændende dagsudflugter herfra, fra Prealpi bjergene til de mange middelalderbyer der byder på spændende kultur og arkitektur. Det hele er nemt at komme til med en lejebil i Treviso. Med billeje i Treviso åbner du dørene for at se regionens smukke landsbysamfund, bymure og middelalderkatedraler. Kør den berømte Piave vinrute eller tag et kig i den berømte malers Giorgiones hjem lige øst for Castelfranco. Der er meget at se og med en lejebil kan du nå det hele.

Langt de fleste som flyver til treviso tager straks afsted mode de mange badebyer langs Adriaterhavskysten og det er faktisk lidt at snyde sig selv, for Traviso er bestemt værd at kigge nærmere på, så hvorfor ikke udnytte chanchen til en mini storbyferie i Traviso? Klik på linket og få meget mere inspiration til en ferie i denne del af Italien, her finder du også tips til oplevelser og udflugter i din lejebil.

>> Læs mere om billeje