Book ferielejlighed, hotel eller feriebolig til din Sommerferie i Italien 2023

Bestil hotel eller ferielejlighed til sommerferien i Italien i 2023

De bedste ferieboliger i Italien i 2023 bliver booket hurtigt. Bestil din sommerferie i Italien nu og vælg blandt de bedste ferielejligheder og hoteller.

Lige nu er der stor efterspørgsel fra stamgæster, som ønsker at sikre sig en bestemt ferielejlighed eller hotel i 2023, og det er vi naturligvis meget glade for. Det er specielt i de populære sommerferieuger i juli og til dels august måned, at der hurtigt bliver udsolgt på de mest populære hoteller og ferieboliger. Har du derfor et specielt hotel eller en bestemt ferielejlighed du gerne vil forhåndsbestille for 2023, så er det ikke for tidligt!

Bestil din 2023 sommerferie nu

I 2023 forventer vi ekstra stor pres på pladserne i sommerferien. Det dårlige vejr i Danmark i sommeren 2017, samt den generelle optimisme i samfundet, har øget efterspørgslen, og vi forudser at de bedste hoteller og ferieboliger bliver udsolgt tidligt i 2023. Vi anbefaler derfor at du bestiller i god tid - helst inden påske - hvis du vil være sikker på at kunne få de bedste beliggenheder.

De mest populære hoteller og ferielejligheder

Via nedenstående link kan du se hvilke ferieboliger, som er mest populære hos gæsterne, og vi har fremhævet fem af vores favoritter, som altid melder udsolgt i juli og august måned! Skolernes sommerferie i 2023 starter for de flestes vedkommende den 30. juni og slutter senest søndag den 12 august, men det er altid en god ide at tjekke kalenderen hos den lokale folkeskole. Ugerne 27, 28, 29 og 30 er de absolut største uger når det gælder danskere, der holder sommerferie i Italien.

Blandt vore mest populære destinationer for booking af sommerferie, efterårsferie og påskeferie i 2023 er bl.a.

Og glem ikke disse evige klassiskere:

Gratis afbestilling

Hos Escapeaway binder du dig ikke til din bestilling, før du har fået en bekræftelse fra os. Derfor kan du altid gratis afbestille din forhåndsreservation, og få dit indbetalte depositum retur. Dette gælder dog ikke hvis der er særlige betingelser, f.eks ved bestilling af en villa etc. Dette vil dog altid fremgå af den bekræftelse du modtager, inden du indbetaler depositum.

Billig sommerferie i Italien i 2023

Hvad enten du sigter mod Lidoen, Gardasøen, Rivieraen eller noget helt fjerde, så finder du det største udbud af billige rejser til Italien hos Escapeaway. Du kan enten vælge kør-selv, eller booke din flybillet til en lang række italienske lufthavne direkte her på siden. Brug søgemaskinen i toppen, og herefter et af de mange filtre til at afsøge mulighederne. TIP: Brug pris-filteret hvis du er på udkig efter noget billigt - så slipper du for at se på 5-stjernede hoteller i vandkanten.

Italiens bedste strande

Når du skal booke din sommerferie i Italien for 2023, så husk at den italienske sommer kan være meget varm. Har du børn med, vil du helt sikkert til stranden, og nogle af de bedste strande i Italien findes på Sardinien og Sicilien, hvor sommeren byder på tropisk klima, varmt vand og masser af solskinstimer. På fastlandet og indenfor køreafstand finder man de smukkeste strande ved Sestri Levante, samt ved Salerno og Tropea i Syditalien.

5 udvalgte hoteller til ferie i 2023

Vi har Danmarks største udvalg, når det gælder sommerferie i Italien. Vi dækker hele landet - de bedste byer, de bedste strande og de bedste ferieboliger. Brug vores søgefunktion til at finde det helt rigtige for dig og din familie, eller start med at blive inspireret med disse 5 udvalgte boliger:

Antica Taverna Casagrande ferie i 2016

Antica Taverna Casagrande

Ekstremt populær, såkaldt 'Agriturismo' i det centrale Toscana. Ombygget herregård, som emmer af ro, skønhed og stor arkitektur. Pool både inde og ude, god mad på stedets restaurant og nem adgang til den lille, charmerende by Figline. Et godt udgangspunkt for både at opleve det landlige Toscana og storbyen Firenze, som kan nås med tog direkte fra den lokale station.

>> Se mere her: Antica Taverna Casagrande i Toscana

 

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

"Fantastisk udsigt", er det første der falder dig ind, når du ankommer til denne kæmpevilla oppe i bjergene, med udsigt så langt øjet nu rækker ud over Middelhavet. I 650 meters højde, og med Nebrodi-bjergenes skønhed og stilhed lige udenfor dørene, ligger dett utrolige sted, med egen pool, kun 7 værelser og en hyggelig restaurant. Du kan ikke undgå at elske det!

 

Torre delle Fate i Veneto

Torre delle Fate i Veneto

For selskabet, som gerne vil fordybe sig i Venetos lækre vine, er denne villa midt mellem vinmarkerne et helt klassisk valg. Her er plads til op til 8 personer, og indkvateringen er i en gammel, ombygget borg på en bakketop, sådan som man kender det fra det meste af Norditalien. Lej en bil og brug stedet som udgangspunkt for besøg i Venedig, til Gardasøen og op i Dolomitterne.

 

Casa Porta Verde i Toscana 2018

Casa Porta Verde i Toscana

Tæt på dejlige Lucca, og alligevel gemt godt af vejen oppe i bjergene, finder man Porta Verde - en danskejet villa med egen pool og med kort afstand til en lille by, med restaurant og købmand. Indretningen er en smagfuld blanding af italiensk nostalgi og skandinavisk kunst. Her er plads til 10 personer, men færre kan også gøre det.

>> Se mere her: Casa Porta Verde i Toscana

 

Agriturismo San Vittorino i Umbrien 2016

San Vittorino i Umbrien

I det smukke og uforstyrrede Umbrien - i det allermest centrale Italien, man kan tænke sig - finder man denne perle af en Agriturismo, med egen restaurant og pool, bygget omkring en gammel borg og med udsigt til skov og bjerge. Her er 3 lejligheder med hver 4 + 2 soveplader, og I har mulighed for at leje hele stedet på én gang, så hele den store familie kan samles.

>> Se mere her: Agriturismo San Vittorino i Umbrien

Vinterferie, påskeferie og efterårsferie i 2023

Planlægger du en ferie i Italien i Påsken, vinterferien eller efterårsferien, så er det en ligeså god ide at bestille i god tid. Specielt påskeferien bliver ofte udsolgt, da det jo ikke kun er i Danmark vi holder ferie i påskedagene. Vinterferie er normalt i uge 7 eller 8 og efterårsferie er altid i uge 42, og det gælder også i 2023.

Med Escapeaway kan du ankomme til din feriebolig eller hotel på skæve dage, hvilket betyder, at du ikke behøver at rejse en lørdag eller søndag. Det er et godt tip at have i baghovedet, hvis du skal bestille flybilletter, da de meget ofte er billigere på hverdage end i weekender.

Vær dog opmærksom på at rejser du i sommerferiemånederne juli, august og september, så er der flere ferieboliger og hoteller, som har fast ankomstdag - dette gælder særligt i Toscana. Disse informationer fremgår altid i søgemaskinen, når du søger efter priser.

>> Læs mere om ferie

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Norditalien, Ligurien, San Lorenzo al Mare
8,4
Meget godt
1458 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 88 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Gaiole in Chianti
8,6
Meget godt
309 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 78 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Scillichenti
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)