Rejser til Anguillara Sabazia

Stemningsfuld middelalderby ved Braccianosøen

Kun 25 km fra Rom finder man denne hyggelige lille landsby. Området er smukt og man med kombinere de landlige omgivelser med besøg i altid fascinerende Rom.

Anguillara Sabazia som har en smuk udsigt over Braccianosøen, er opkaldt efter en romersk villa, "Angularia", der oprindeligt lå på bakken. Inden for de seneste årtier er den lille by blevet et populært rejsemål, hvor mange af de små, hyggelige huse er blevet købt til feriebrug. Byen har dog trods turismen stadig masser af charme og en afslappet atmosfære.

Kort over Anguillara Sabazia

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Historiske levn fra en svunden tid

Anguillara Sabazia er en by som byder på mange historiske levn fra en rig historie. Man har blandt andet fundet levn fra stenalderen, hvilke kan ses på byens museum. I området kan man også besøge kilden kaldt Clavdia, hvor man - mod betaling af parkeringsplads - frit kan hente kildevand fra.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Hos Escapeaway kan du vælge blandt mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer mange nøje udvalgte hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio regionen. 

Vil du have et hurtigt overblik over alle tilgængelige ferieboliger i Anguillara Sabazia? Så brug søgemaskinen ovenfor. Hvis du søger en bestemt type indkvartering, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen til at indsnævre oversigten. Men ellers kan du bare lade dig inspirere af de forskellige muligheder, måske får du lyst til at prøve en ny form for bolig denne gang.
 
Skal du for eksempel afsted med flere generationer af familien eller gode venner? Så kan det være en oplagt mulighed for at leje en villa i Italien. Her kan I nyde masser af privatliv uden at skulle dele faciliteterne med andre gæster. Ofte er det i sidste ende ikke dyrere per person end at bo på hotel.

Vil du gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe. Vi sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Der er kun 38 km fra Rom Fiumicino Lufthavn (lufthavnskode FCO) til Anguillara Sabazia. I denne lufthavn, som er Italiens største,  finder du en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian, Vueling og SAS med ruter til hele verden - heriblandt direkte ruter til Danmark. 

Du kan finde information om ruter og afgangstider i søgemaskinen her på Escapeaway. Her er det desuden nemt at finde de bedste priser på flybilletter til din ferie.

Togstationen ligger omkring 3 km fra fra den gamle centrum. Udover togforbindelsen til Rom og Viterbo, kører der også busser herfra. Det er således ikke noget problem at komme hertil med offentlig transport. Vil du gerne udforske omgivelserne på udflugter i løbet af ferien, kan det dog være en fordel med en bil, som giver flere muligheder for at forlade alfarvej og følge pludselige indskydelser. Vil du leje en bil til ferien, er det mest praktiske som regel, at bestille billeje i Rom Fiumicino Lufthavn hjemmefra. 

Godt udgangspunkt

Byen er opført på en lille bakke med dets middelaldercentrum højest oppe. Hovedgaden leder op til kirken Chiesa della Collegiata, hvorfra man finder en perfekt udsigtspost over søen. Byen er et godt udgangspunkt for udflugter rundt om Braccianosøen og til andre interessante udsflugtsmål rundt i Lazio-regionen. I Bracciano, som har lagt navn til søen og er den største by her, kan du for eksempel besøge det smukke 1400-tals slot Castello Orsini-Odescalchi, hvor Tom Cruise og Katie Holmes blev gift.

Da der går tog fra byen til Rom og Viterbo, er især førstnævnte et oplagt mål for en dagsudflugt.

Bliver man i Anguillara Sabazia kan man slentre rundt i dens små skønne gader og gøre holdt på en af de mange restauranter og caféer som byen huser. Til de daglige fornødenheder er der også supermarkeder og specialforretninger her. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Anguillara Sabazia