Rejser til Anzio

Badeferie tæt ved Rom

Anzio har siden oldtiden været kendt som feriested med dejlige strande og omgivelser, takket være dens nærhed til Rom.

I Anzio findes der utallige indkøbsmuligheder samt idrætsanlæg, caféer og restauranter. Byens havnemiljø med de mange lokale fiskere er en interessant oplevelse, især når kutterne kommer ind om eftermiddagen med den friske fangst.

Byen og de omkringliggende forstæder har gode sandstrande, som er børnevenlige, da det kun langsomt bliver dybt. 

Kort over Anzio

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio-regionen. 

Vil du gerne bo i Anzio, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige dele af Italien kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at opleve mere af landet. 

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. Den nærmeste lufthavn fra Anzio er Rom Ciampino, men hovedstadens anden lufthavn (Rom Fiumicino) er naturligvis også inden for fornuftig afstand. Derfor kan du vælge mellem en bred vifte af flyselskaber, hvis du vil rejse hertil. 

Der er togstation – man er en times togtur fra Roms centrum, og der er ofte afgange i løbet af dagen til en rimelig pris. Derudover er der buslinier til hovedstaden. Ankommer du i bil, eventuelt lejebil fra lufthavnen, er det dog ligeledes nemt med gode vejforbindelser.

Med en bil til rådighed i ferien er det desuden let at komme omkring til regionens seværdigheder i dit helt eget tempo, hvis hele ferien ikke skal bruges på stranden. 

Der er omkring 2.100 km at køre til Anzio fra Danmark, hvis du vil rejse i egen bil. Det er en overkommelig afstand for de fleste, men vil du have mest mulig tid i Italien, er kombinationen af fly og billeje oplagt. 

Restauranter og shopping

Der findes talrige fiskerestauranter særligt omkring havnen. Byen tiltrækker mange fra Rom, som kommer her for at nyde de mange muligheder for at spise alt godt fra havet. 

I byens talrige supermarkeder kan du desuden få det meste til de daglige behov og råvarerne, hvis du vil tilberede egne måltider i løbet af ferien. 

Udflugter

Med blot en times togtur til Rom er det naturligvis indlysende at afsætte en dag eller mere på at udforske den italienske hovedstads mange fantastiske seværdigheder. Der er så mange smukke og interessante museer, monumenter og kirker,  at det ikke er til at nå det hele på én gang. Hals derfor ikke rundt for at kunne krydse flest mulig berømte seværdigheder af, men tag dig også tid til at nyde stemningen i de lidt mere stille gader. Det er også her du finder restauranterne, hvor de lokale selv spiser med priser og mad, som ofte er bedre end lige ved de mest populære turistområder.

Rom er dog langfra det eneste interessante udflugtsmål, når du er på ferie i Anzio. Rejser du med børn vil en tur til den enorme forlystelsesparkerne Zoomarine eller Rainbow Magicland sikkert være en glædelig overraskelse. 

Trænger garderoben til lidt fornyelse? Så findes der inden for relativ kort køreafstand flere store outlets med talrige spændende tøjbutikker, så en afslappende dag ved stranden eventuelt kan sluttes en god shoppetur.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Anzio