Castel Romano Designer Outlet

Vil du gøre et godt køb under din ferie til Rom, finder du intet mindre end 30 minutter syd-vest for Rom 100 butikker, barer og restauranter, der tilsammen udgør designer outlettet Castel Romano designer Outlet.

Outlet-byen Castel Romano er inspireret af alt det, der gør Rom så eftertragtet, og med en beliggenhed tæt ved kysten er det oplagt at kombinere en sommerdag ved havet med en god shoppetur, hvor familien finder herre-, dame og børnemode til solide rabatter, men outlet-drømmen trækker ikke kun med rabatter, men også med sommerarrangementer, og for de mindste er der legeområde, hvor man kan møde den lokale maskot dinosaurussen T-Rex.

Ud over T-Rex finder man Dolce & Gabbana, Valentino, Roberto Cavalli og Hugo Boss, men også sportmærker som Adidas og Nike, ligesom Guess og Diesel er repræsenteret med egne butikker. Til de mindste genkender man mærkerne Guess Kids og det franske mærke Petit Bateau.

Praktiske oplysninger som adresse, kørselsvejledning, åbningstider, mm.:

Castel Romano Designer Outlet befinder sig 25 km fra Rom centrum.
Adresse: Via Ponte di Piscina Cupa, 64 00128 Castel Romano.
http://www.mcarthurglen.com/it/castel-romano-designer-outlet/it/

Fra Rom kører man via Eur til Via Cristoforo Colombo til Stradale Statale 148 Pontina til afkørslen Castel Romano, eller man kan tage bussen fra Termini-station og fra Piazza Risorgimento, der kører frem og tilbage mellem outlet-byen og Rom. Se deres hjemmeside for yderligere oplysninger herom.

Åbningstider:
- mandag-torsdag: kl. 10:00-20:00
- fredag-søndag: kl. 10:00-21:00