Rejser til Ciampino

Overnatning tæt ved lufthavnen i Rom

Ciampino er navnet på en af Roms internationale lufthavne. Byen er udmærket hvis man har brug for en overnatning i forbindelse med en sen ankomst eller tidlig afgang.

Ciampino har et indbyggertal på omkring 37.000, så der er altså ikke tale om nogen helt lille by. Det betyder, at du her finder mange indkøbsmuligheder, restauranter og hoteller.

Byen er opkaldt efter den berømte arkæolog Giovanni Giustino Ciampini, som boede her i det 17. århundrede. I dag er byen dog primært kendt på grund af den lille Rom Ciampino Lufthavn, der blandt andre lavprisselskaberne easyJet og Vueling benytter.

Egentlige  historiske seværdigheder finder man ikke mange af i selve Ciampino. Der er til gengæld kun et kvarters kørsel ind til Rom, som i den henseende jo er lidt af et slaraffenland.

Kort over Ciampino 

Klip på kortet og få et overblik over byen, samt placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder her. Hoteller i Ciampino 

Uanset om du blot skal bruge et sted at overnatte en enkelt gang i forbindelse med en flyforbindelse, eller du ønsker at bo i byen flere dage, kan du nemt finde et hotel i søgemaskinen her på siden.

Du behøver blot angive datoer for at få en oversigt over den indlogering Escapeaway Rejser tilbyder i Ciampino. Du kan klikke ind på de forskellige hoteller og andre ferieboliger for at få mere information om stederne. Er der noget, du ikke finder svar på, er du velkommen til at kontakte os.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ciampino