Rejser til Nettuno

Badeferie nær Rom

Nettuno ligger ca. 70 km fra Rom og man kan således nemt kombinere en sol- & badeferie med et storbyophold i Italiens hovedstad eller besøg på endagsture.

Denne livlige badeby er en af de mest populære i Lazio og lever da også i høj grad af sommerturisme og byder på et væld af restauranter og udskænkningsstseder. Byens historiske stoltheder er den flotte middelbymur og byens monumentale fæstning, Borgo Medievale.

Byen som menes at være opkaldt efter Neptun - den romerske gud for havet - har trods ekspansionen i nyere tid formået at bevare dens gamle hjerte med middelalderbyens stemningsfulde smalle gader, kirker og pladser omkranset af beskyttende mure.

Der findes både gratis og betalingsstrande ved Nettuno blandt andet Astura, der er en af regionens bedste.

Kort over Nettuno

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Når du benytter Escapeaway, kan du vælge mellem mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio-regionen. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Nettuno. 
 
Skal du afsted med flere generationer af familien, eller en større gruppe venner? Så skulle du måske overveje at leje en villa i Italien. Her kan I hygge og slappe af uden at skulle dele pool, have, terrasse osv. med andre gæster. 

Vil du gerne høre mere om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du meget velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Da det er en ganske lang køretur Italien (omkring 2000 km) og lufthavnene ved Rom er inden for kort afstand, er det oplagt at flyve, når du skal holde ferie i Nettuno. Nærmest ligger Rom Ciampino lufthavn, som er den mindre af hovedstadens to lufthavne, men dog især populær på grund af Ryanair's tilstedeværelse. 

Brug i søgemaskinen her på Escapeaway til at finde aktuelle informationer om flyforbindelser til Italien og bestille din billet til den bedste pris.

Der kører tog direkte fra Rom til Nettuno, hvilket i mange tilfælde er det oplagte valg, omend det tager noget længere tid end i bil. Regner du med primært at bruge ferien på at nyde strandlivet i Nettuno med måske en udflugt ind til Rom, er en bil normalt ikke nødvendig. Vil du gerne have muligheden for at udforske mere af regionen i eget tempo, kan det dog være en fordel med en lejebil. I så fald er det mest praktiske ofte at bestille billeje i Rom Ciampino lufthavn.

Restauranter og shopping

Byens popularitet er der ikke overraskende et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer i Nettuno. Ligeledes er det et fint udvalg af supermarkeder til de daglige fornødenheder og indkøb, hvis du foretrækker selv at stå for nogle af måltiderne i løbet af ferien.

Udflugter

Kan du løsrive dig fra den smukke kyst, er en udflugt til Rom meget anbefalelsesværdig. Det største problem er næsten, hvilke af den italienske hovedstads mange seværdigheder, du skal vælge at opleve. Det kan være en god ide at koncentrere sig om få udvalgte steder fremfor at forsøge at nå omkring til mest muligt. Så har du også tid til at nyde stemningen og lave spontane afstikkere ned i sidegaderne. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Nettuno