Restpladser og afbudsrejser til Rom

Tag med Escapeaway til Rom på en billig afbudsrejse eller restplads. Brug vores smarte søgemaskine til at finde last minute restpladser og afbudsrejser til Rom. Dejlige ferielejligheder og hotelværelser venter i Den Evige Stad!

I byen, hvor verdenskendte seværdigheder bare står i kø, finder du altid restpladser og afbudsrejser til Rom med Escapeaway. Er du historisk interesseret, er den italienske hovedstad et af verdens mest fascinerende rejsemål med et væld af unikke seværdigheder.

Men en afbudsrejse til Rom er ikke blot en chance for at opleve storslåede antikke bygningsværker og nogle af kunsthistoriens største værker. Det er også en mulighed for at opleve et dragende byliv i en pulserende italiensk storby med romantiske pladser, restauranter og caféer.

Alle veje fører til Rom

Er du på udkig efter en billig, men oplevelsesrig rejse? Så er en afbudsrejse til Rom det helt rigtige valg. Uanset om du planlægger en forlænget romantisk weekend eller en hyggelig familieferie, har Italiens hovedstad det, der skal til.

Vi har et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller i de centrale dele af Rom, hvorfra du kan nemt kan udforske byens mange seværdigheder. Vælg eventuelt at booke din afbudsrejse med ophold tæt ved de ting, du helst vil se. Hvis du før har besøgt Rom, vil du nemlig vide, at en forlænget weekend kun er nok til at besøge et lille udpluk af de største seværdigheder. Selv efter en uge ferie eller to vil du sandsynligvis føle, at du blot har nået at kradse lidt i overfladen af Rom.

Det skal du opleve i Rom

Det er svært kun at fremhæve nogle få af Roms mange enestående seværdigheder, men for de fleste besøgende vil monumenterne over romerrigets storhed - såsom Colosseum, Forum Romanum og Pantheon - være blandt rejsens historiske højdepunkter.

Ligeledes kan vi også anbefale dig at sætte tid af til et besøg i Vatikanstaten. Den katolske kirkes hovedsæde har gennem tiden fået nogle af sig de største kunstnere til at stå for udsmykningen. Et af de mest kendte eksempler på dette er naturligvis Michelangelos mesterværker i Det Sixtinske Kapel og Peterskirken.

>> Find flere oplysninger om Vatikanstaten på den officielle hjemmeside her
>> Se vores store oversigt over seværdigheder i Rom her

Overraskelser rundt om hvert hjørne

Når folk fra hele verden vender tilbage til Rom på ferie efter ferie, er det dog ikke blot for at besøge endnu flere af de mange spændende seværdigheder. Det er i høj grad også for at nyde den særlige atmosfære, der hersker på byens pladser og i de hyggelige sidegader. Faktisk er det værd at give sig god tid til blot at spadsere lidt rundt på må og få for at nyde bylivet i Rom.

Du har måske allerede sat en masse krydser i din guidebog ved ting, du skal huske at se på din afbudsrejse til Rom. Men på din vej rundt i det historiske centrums smalle gader vil du uden tvivl konstant støde på mange uventede oplevelser i form af museer, gallerier, butikker og caféer, der lokker med fristende menukort.

Både til frokost og særligt i aftentimerne er der meget liv i gaderne, og et måltid på en af byens gode restauranter er en oplagt mulighed for at samle ny energi samt betragte de smukke omgivelser og bylivet i ro og mag.

Sådan booker du en last minute rejse til Rom

Brug søgefeltet ovenfor til at finde din næste afbudsrejse til Italiens enestående hovedstad eller et af de mange andre skønne rejsemål i Italien. Vores ferielejligheder i Rom er alle håndplukkede for at sikre dig en uforglemmelig ferie.

>> Se vores guide til storbyferie i Rom
>> Læs også om vores hoteller i Rom her

Kort over Rom

Populære hoteller i Rom

Italien, Lazio, Rom
9,0
Fabelagtigt
1270 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Lazio, Rom
8,8
Meget godt
692 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Lazio, Rom
8,6
Meget godt
3934 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant