Appartamenti Coppelle

Escapeaways vurdering

8,9 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Appartamenti Coppelle er ikke tilgængelig i øjeblikket

Appartamenti Coppelle er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Appartamenti Coppelle. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Piazza delle Coppelle 48
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9006
Longitude: 12.4760

Hvad siger gæsterne om Appartamenti Coppelle?

10,0
Lene, København N

Basic, problemfree

Fint for den, der kan klare sig selv. Lejligheden er ren og luftig. Megen turisttrafik med Pantheon rundt om hjørnet. Ideelt for mig. Et råd: Hvis du vil være solbrændt...
10,0
Kirsten Gessø, Søborg

God beliggenhed og dejlig lejlighed

Alt fungerede og vi er meget tilfreds med servicen
8,3
Niels Holte, Holbæk

Tæt på alt i Rom

Central placeret og velfungerende lille lejlighed i Rom, som levede op til vores forventninger.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Rom

Vis flere