Billeje i Rom

Er du på storbyferie i Italiens hovedstad, Rom, vil du opleve et næsten overvældende udvalg af spændende seværdigheder. Men trænger du til en pause fra det hektiske byliv, eller ønsker du blot også at besøge nogle af de interessante steder uden for Rom, er billeje et godt valg. En lejebil giver dig friheden til at tage på spontane udflugter fra vores hideaways til seværdigheder, som de fleste besøgende på en storbyferie i Rom ikke oplever. Ved bestillingen af din rejse til Rom her hos Escapeaway, er det nemt at finde den billigste billeje fra de mest anerkendte udlejningsselskaber. I søgemaskinens andet trin har du således mulighed for at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet står anført når du bestiller din lejebil.

Læs mere om leje af bil i Rom i nedenstående informationer eller se udvalget af rejser til Rom med Escapeaway 

Lufthavne:

Der ligger flere større og mindre lufthavne omkring Rom. For rejsende fra Danmark er det lufthavnene Fiumicino Lufthavn (også kaldet Leonardo Da Vinci Lufthavn) godt 30 km fra Rom eller Ciampino Lufthavn ca. 20 km fra Rom, som er relevante at kigge på. Begge steder kan du vælge fra et bredt udvalg af lejebiler. Bestil din lejebil hjemmefra, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig ved ankomst.

Leonorda da Vinci Airport

Leonardo Da Vinci Lufthavn som har lufthavnskode FCO, er Italiens største lufthavn og håndterer over 36 millioner rejsende årligt. Det er en stor, moderne lufthavn med 4 terminaler, som benyttes af en lang række store og små flyselskaber. Fra Danmark er der i skrivende stund blandt andet forbindelser hertil med easyJet, norwegian og SAS.

Ciampino lufthavn

I sammenligning med Leonardo Da Vinci Lufthavn er Ciampino lufthavn en miniput, der kun benyttes af et par millioner rejsende på årsbasis. At den alligevel i visse tilfælde kan være interessant for rejsende fra Danmark, er at den benyttes af blandt andet Ryanair. Du finder Ciampino lufthavn under lufthavnskoden CIA.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et udlejningskontor inde i Rom, kan du i søgemaskinen her på Escapeaway vælge mellem lejebiler fra en lang række kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Interrent, Firefly og EuropCar, samt en ræke lokale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde jer den billigste billeje i Rom har vi hos Escapeaway indgået et samarbejde med AutoEurope. Dette er en biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og lave priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok kendt for lave priser, men erfaringsmæssigt også har meget dårlig service.

Du kan få flere informationer om AutoEurope her

Priser

Priserne i Rom billeje, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder, at du kan tage på udflugt fra Rom uden bekymringer om afstande. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer

Fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank

Ekstra udstyr

Typer af lejebiler

Takket være det gode samarbejde med AutoEurop i Rom kan Escapeaway tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne du ser i oversigten opdelt i kategorier. I Rom vil de forskellige kategorier typisk inkluderer bilmærker såsom Fiat, Peugeot, Renault og Audi. Har du blot brug for at finde den billigst mulige lejebil til din ferie i Rom, er det nok mest interssant at kigge på Mini- og Economy-kategorierne, hvor der er et bredt udvalg med prisvenlige biler såsom Fiat Punto Evo og Ford Fiesta. Er I en større familie eller gruppe, som rejser sammen til Rom, er det naturligvis mere oplagt at vælge en af de større lejebil. Hos Escapeaway kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer. Sidst men ikke mindst er billeje en chance for at krydre ferien med en unik køreoplevelse. Udnyt eventuelt de mange solskinstimer i Rom til at nyde vejret fra en cabriolet eller en åben sportsvogn. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet eller en Fiat 500 Open Rooftop, som både er nemme at håndtere på snævre italienske veje og samtidig tilføjer giver prikken over i'et på bilferien.

Oplev Rom med bil

En rejse til Rom byder på et overflødighedshorn af historiske seværdigheder i verdensklasse, og mange vælger da også at bruge hele ferien i det indre Rom på at udforske disse. Gør du dette, er det mest oplagt at komme rundt med offentlig transport eller til fods, da afstandende er forholdsvis korte og trafikken tæt. Billeje kan dog være en interessant mulighed for dig, som også ønsker at opleve mere end blot det indre Rom, eller som måske trænger til at tage lidt pause fra det til tider hektiske byliv. Herunder får du et par af vores forslag til oplevelser med billeje i Rom.

Udflugt til Toscana

Har du en bil til rådighed, udvides mulighederne for spændende dagsudflugter fra Rom betragteligt. Trods afstanden er det for eksempel ikke noget problem at køre til Toscana, og her opleve en helt anden siden af Italien end i storbyen Rom. Alene de mange kulinariske oplevelser og de gode vine i Toscana er køreturen værd. Derudover kan det også anbefales, at besøge for eksempel Pienza. Byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste og byder på masser af enestående arkitektur. Benyt også chancen for at shoppe. Pienza er blandt andet kendt for Pecorino-osten.

Med en lejebil har du også god mulighed for at stoppe ved nogle af regionens mange gode vingårde eller andre små hyggelige landsbyer. Læs mere om Toscana

Pompei

Kører du i stedet mod syd, er billeje en chance for at besøge en af verdens mest enestående historiske seværdigheder, Pompei. Denne berømte by blev fastfrosset i tiden ved vulkanen Vesuvs udbrud i 79 e.Kr., således at du i dag kan få et enestående indblik i dagligdagen for knap 2000 år siden.

Man kan sagtens bruge en hel dag på at udforske Pompei, men er du på disse kanter, er det også oplagt at benytte chancen for at opleve Amalfikysten eller besøge Napoli. Dette er blot et par ideer til udflugter med billeje i Rom. Husk også at udnytte chancen for med billeje at forlade alfarvej for at udforske de små skjulte perler af seværdigheder og hyggelige steder, som Rom er så rig på.

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje i Rom er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Rom, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje