Find og book et Billigt hotel i Rom centrum

Udvalgte, billige hoteller i centrum af Rom

Rejser du mest for at opleve livet og seværdighederne på din destination – og ikke så meget for at tilbringe tid på dit hotel? I så fald har Escapeaway flere billige hoteller i Rom, hvor du kan bo centralt og samtidig spare penge.

Rom er en af Europas største byer, og i den slags metropoler bliver priserne altid presset op sammenlignet med i resten af landet. Det betyder dog langt fra, at det ikke er muligt at få en god seng at sove i til en rimelig penge i Italiens smukke, pulserende hovedstad. At finde et hotel i Rom er ikke i sig selv nogen stor præstation - her findes i hundredvis af små hoteller, hvoraf mange er familieejede og med ganske få værelser. Efter vores mening er det de mest interessante at indlogere sig på. Unikke værelser, nærværende værter og kort gåafstand til seværdigheder i absolut verdensklasse.

Udvalgte billige hoteller i centrum af Rom

Når du har som prioritet, at du skal være ude og opleve noget dagen lang, frem for at slænge dig i en sofa på dit hotel, så tænker du faktisk meget ligesom romerne. Som de ægte sydeuropæere og middelhavsfolk, de er, anser de livet som noget, der først og fremmest leves udendørs. Man drikker ofte sin morgenkaffe og spiser sin morgencroissant på en lille, lokal café i skyndingen på vej til arbejde.

Man spiser frokost ude i byen, og om aftenen lokker Roms enorme udvalg af restaurarenter, barer og natklubber med lethed de italienske storbyboere ud af deres lejligheder. Som feriegæst vil du naturligvis være endnu mere opsat på at suge det hele til dig – du har jo kun en uge eller måske endda kun en forlænget weekend i denne herlige hovedstad. Så hvorfor ikke opleve så meget som muligt? Og når du så oven i købet sparer penge på selve hotelopholdet, er der bedre råd til alt det sjove.

3 gode steder at bo billigt på hotel i Rom

I Rom er der i hvert fald ingen undskyldning for at kede sig, og hvad end, du er til museer, kunst, historiske mindesmærker, storslået, klassisk arkitektur, shopping eller caféliv er du kommet til det helt rette sted, når din ferie går til den evige – og ganske romantiske - stad. Så hvis dit hotel mest af alt skal være et sted, hvor du kan få en god nats søvn efter en lang dag fuld af indtryk, tage et bad og stille dine kufferter, så læs med nedenfor. Her præsenterer Escapeaway dig nemlig for tre rigtigt gode muligheder, hvis det er et billigt hotel i Rom, der står højt på din ønskeliste til ferien. På de billigste værelser på det førstnævnte hotel, skal du være opmærksom på, at der er bad på gangen. Kontakt altid meget gerne Escapeaway, hvis du vil høre mere om rejser til Rom.

Hotel Primavera
Så kan du ikke bo mere centralt! Og det er ganske uanset hotellets pris. Det familiedrevne Hotel Primavera ligger mindre end 200 meter fra Piazza Navona og Campo de’ Fiori. Kort sagt en beliggenhed, der slår alt, når du skal ud og udforske alt det, Rom har at byde på. Dette pænt indrettede hotel kan tilbyde dig en behagelig atmosfære og enkle, udmærkede værelser, hvor de billigste har bad og toilet på gangen.

De øvrige værelser har eget brusebad og toilet, og uanset, om du vælger et værelse med eller uden eget badeværelse, kan du regne med, at forholdene er pæne og ordentlige. På Hotel Primavera spiser du morgenmad i receptionen på 1. sal – og så er du klar til dagens mange oplevelser! En smule trafikstøj fra gaden må påregnes.

Hotel Arenula
Her bor du super-centralt i Rom, på en stille sidegade i et hyggeligt, lille kvarter, som mange feriegæster desværre overser, når de besøger byen. Der er tale om det gamle jødiske kvarter, som både har en interessant historie og et pænt udvalg af gode, lokale restauranter. Kvarteret ligger få minutters gang fra Campo de’ Fiori, og i komfortabel gåafstand til mange af de andre berømte pladser og seværdigheder i Rom.

Her bor du i både stille og centrale omgivelser – og alle værelser er pæne, samt med eget bad. Der er med andre ord ikke noget at sige til, at Hotel Arenula er særdeles populært, og vi vil derfor anbefale dig at bestille dit værelse i god.

Albergo Piave
Et lille, intimt hotel, hvor du virkelig vil føle dig hjemme. Albergo betyder oprindeligt hotel på italiensk, og nogle af de små, familieejede hoteller i Støvlelandet bruger stadig dette gamle navn. På Albergo Piave bor du inden for Roms bymure på et af hotellets blot 11 pæne og enkle værelser med eget badeværelse.

Du er tæt på transportmuligheder ind til centrum, f.eks. skal du kun gå i ti minutter for at komme til nærmeste metrostation. I lokalområdet er der mange gode spisesteder og spændende butikker.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din rejse til Rom. Når du gerne vil finde billig overnatning i Rom giver vi dig et udvalg som ingen andre, og vi har besøgt alle hotellerne, så vi kan fortælle dig præcist, hvad der er godt og skidt, alt efter hvad du gerne vil se og nå i Rom. Ring, skriv eller chat med os nu!

>> Se også alle hoteller i Rom her

Flere anbefalede hoteller i Rom centrum

Via del Corso Home
Mmmm… Her dufter friskt og nyt! Via del Corso Home er en nyåbnet og smagfuldt indrettet Bed & Breakfast, der ligger fantastisk placeret lige i smørhullet ved Piazza Venezia. Når du skal ud at spise, ligger trattoria’erne i både Travestere og Monti-kvarteret lige rundt om hjørnet. Morgenmaden skal du dog ikke bevæge dig for: Den bliver serveret direkte på dit værelse, og består af croissanter og brød fra en af Roms bedste bagere, Forno Riscioli. Her er god plads på de moderne værelser, aircondition og minibar. Via del Corso er en stor shoppinggade, så er du begejstret for at shoppe, er dette hotel med stor sandsynlighed noget for dig.

Hotel della Torre Argentina
Klassisk stil og en beliggenhed helt i top. Bo blot nogle minutters gang fra Piazza Navona og det gamle blomstertorv Campo de’ Fiori, og nyd hotellets flotte og rustikke indretning. Alle værelser er gennemført klassisk indrettede, og nogle har badekar. Her befinder du dig virkelig i Roms hjerte, og alt det bedste, byen har byde på, er lige udenfor din dør. En yderligere fordel ved Hotel della Torre Argentina er, at det er meget let at tage offentlig transport til og fra hotellet: Bus nummer 64 og sporvogn nummer 8 holder på hotellets gade, og fra disse er der forbindelse videre til lufthavnen. Bus nummer 64 stopper på hovedbanegården i Rom, og sporvogn nummer 8 på Travestere-stationen.

Colonna Palace Hotel
Her bor på første parket til Italiens politiske begivenheder. Mere centralt kan det næsten ikke blive: Det herskabelige og komfortable Colonna Palace Hotel er nabo til Støvlelandets parlament på Piazza Montecitorio, og du er kun et stenkast fra attraktioner som Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Hotellet er særdeles fornemt indrettet, med mange lækre, bløde læderstole, hvor du kan sidde med en bog og en kop te. Tagterrassen med jacuzzi og udsigt over Roms tage vil du næppe klage over, når du skal bruge en pause fra sightseeing og shopping. Det er også her, du indtager dagens første måltid, mens du kigger ud over den by, du snart bevæger dig ud på eventyr i.

>> Læs mere om storbyferie i Rom her

Bo på hotel i centrum af Rom på din rejse med Escapeaway

Når du er på storbyferie, vil du ofte gerne bo på et hotel, som er "lige midt i det hele". Kort afstand til det pulserende byliv med caféer, restauranter, butikker og museer står højt på ønskelisten hos de fleste, der planlægger en forlænget weekend eller en uges ferie i Rom.

Hvis det også står højt på din ønskeliste, er du kommet til rette sted. Escapeaway råder over flere end 1.400 ferieboliger i Italien, herunder et stort udvalg i den romantiske hovedstad. Lige at kunne nå en hurtig espresso på caféen rundt om hjørnet, mens du betragter romerne, som er i fuld gang med deres travle morgenrutiner, er en stor charme ved ferielivet i Rom – og så gør det jo heller ikke noget at bo i gåafstand til mange af de store seværdigheder og attraktioner, byernes by har at byde på.

Vælg et hotel i det centrale Rom

Den centrale del af Rom er ikke bare fyldt med turister, der tager billeder. Du vil i høj grad være omgivet af ikke bare noget af Italiens smukkeste arkitektur og nogle af landets mest storslåede pladser. Du vil også være placeret midt i romernes hverdagsliv, da mange naturligvis har deres daglige gang i denne travle del af hovedstaden. Lader du dig i ny og næ blive væk i de mange små, smalle sidegader, kan du pludselig føle dig hensat til en anden tid og et andet sted. Det er med andre ord et skønt sted at tilbringe ferien, og at bo i midten af det hele har tilmed den fordel, at du får nemmere ved at nå omkring alt det, du gerne vil se og prøve, mens du er i Rom. Du skal jo ikke bruge tid på at transportere dig frem og tilbage til seværdighederne og underholdningsmulighederne i centrum, når du bor næsten dør om dør med dem.

>>> Læs om Roms seværdigheder