Ferieboliger i Rom

Med en feriebolig i Rom kan du kombinere god mad, spændende seværdigheder og fantastisk vejr. Den italienske hovedstad er en oplagt destination for hyggelige storbyferier, og du vil ikke kede dig på noget tidspunkt. Vælg mellem flere skønne ferieboliger i Rom hos Escapeaway, og få flybilletten med i pakken!

Italiens hovedstad er en af de smukkeste rejsedestinationer i Europa. De mange smalle gader emmer af sjæl og historie, og du kan altid følge duften af friskbagt pizza til dit næste måltid.

Derudover kan du med en lejebil også udforske området uden for byen. Fra centrum er der f.eks. kun en lille time til den nærmeste hvide sandstrand. Du har altså også mulighed for at få dyppet badetøjet i Middelhavet når den romerske varme trænger sig på.

Ved at leje en feriebolig i Rom får du en fantastisk ferie på dine præmisser. Og en tur til Italien er ikke fuldendt uden smagsprøver fra det italienske menukort. Spis dig mæt i nybagt pizza, frisklavet pasta og cremet tiramisu. Derudover har byen adskillige lækre madmarkeder, som f.eks. Piazza San Giovanni di Dio, hvor du kan finde de lækreste delikatesser.

Kombinér også din madglæde med de mange historiske seværdigheder. Sæt dig f.eks. på Den Spanske Trappe, mens du nyder lækker gelato i en friskbagt isvaffel. Eller kig op, mens du står under Michelangelos kuppel i den ikoniske kirke, Peterskirken.

>> Læs også om udvalgte ferielejligheder i Rom

Sådan udvælger vi ferieboligerne i Rom for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste ferieboliger i Rom for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun ferieboliger som har gode anmeldelser. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte hoteller og ferielejligheder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller.

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Rom, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte ferieboliger i Rom, kun med gode anmeldelser fra gæsterne på mindst 4 stjerner. Du får en pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Se vores hoteller i Rom med gode anmeldelser

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Rom

Populære hoteller i Rom

Italien, Lazio, Rom
9,8
Fabelagtigt
514 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Lazio, Rom
8,6
Meget godt
3818 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Lazio, Rom
8,9
Meget godt
3457 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering

Tag på en tidsrejse tilbage i historien, og shop løs

Italiens hovedstad har været centrum for mange epoker i løbet af historien. Fra gladiatorer og kejsere i Romerriget til imponerende kirker og monumenter i Renæssancen. Det er derfor som at være på en tidsrejse, når du forlader din feriebolig i Rom for at udforske gaderne.

Mærk historiens vingesus, mens du står i Colosseum. Kast en mønt i den berømte Trevifontæne for held og lykke i fremtiden. Og slut dagen med indkøb af modetøj og souvenirer i nogle af byens mange butikker på f.eks. Via dei Condotti og Via del Corso.

Vi tilbyder kun de bedste ferieboliger i Rom

Hos Escapeaway lægger vi en ære i at tilbyde de bedste feriehuse i hele Europa – også i Italien. Alle ferievillaerne er nøje udvalgt, så du får den bedste oplevelse. Derfor har de mindst 4 stjerner i anmeldelser, så kvaliteten er helt i top.

Ved at handle hos os slipper du desuden for at bøvle med forskellige bookinger. Du får nemlig ferieboligen, flyveturen og evt. lejebil eller transfer med i én samlet pakke. På den måde skal du blot pakke kufferten og tage afsted. Vi tilbyder afgange fra de danske lufthavne København, Aarhus, Aalborg og Billund samt fra Hamburg i Tyskland, og du bliver fløjet direkte til Fiumicino eller Ciampino Lufthavn i Rom.

Hold ferie på dine præmisser

Uanset om du lejer en lejlighed eller et helt hus som feriebolig i Rom, giver det dig stor frihed. Du skal ikke tænke over hotelregler eller andre gæster, men kan holde ferie på dine præmisser. Det betyder også, at du kan lave madpakker til dagen i feriehusets køkken.

Vil du også gerne på en storslået storbyferie med masser af frihed og store oplevelser? Lej en feriebolig i Rom, og få flyveturen med i pakken hos Escapeaway!

>> Læs også om luksushoteller i Rom her