Ferielejligheder i Rom

På listen over byer du vil besøge mindst én gang i livet, bør Rom have en af topplaceringerne. Faktisk kan du sagtens bruge adskillige ferier i den italienske hovedstad og alligevel opleve noget nyt hver gang. Vil du have mest muligt ud af din tid i "Den Evige Stad," kan det anbefales at booke en ferielejlighed, der ligger i centrum, med seværdigheder og byliv inden for kort rækkevidde.

Escapeaway har gjort dette nemt for dig og allerede håndplukket ferieboliger i alle de centrale bydel, hvor du får det optimale udgangspunkt for at udforske Rom. Selv hvis du bor midt blandt byens største seværdigheder, kan det dog anbefales på forhånd at overveje, hvad du gerne vil nå at se i løbet af ferien. Men læg ikke et alt for stramt program, da en stor del af fornøjelsen ved at have en feriebolig i centrum af Rom er, at du kan slentre rundt lidt på må og få i de stemningsfulde kvarterer uden at bekymre dig om tiden.

Hvor skal man bo i Rom?

Rom byder på meget andet end "blot" berømte seværdigheder såsom Pantheon, Peterskirken og Colosseum. Disse imponerende bygningsværker bør du naturligvis opleve, men de fortæller ikke hele historien om Italiens enestående hovedstad. Glæd dig for eksempel også til at krydse fra Centro Storico over Tiberen for at opleve stemningen i Trastevere, der ifølge kendere af Rom er en af de hyggeligste bydele. I dens labyrintiske, brostensbelagte gader gemmer sig mange ukendte perler i form af både smukke kirker og autentiske trattoriaer.

Det må anbefales at booke din feriebolig i Rom i god tid, hvis du gerne vil bo helt centralt, eksempelvis i Trastevere eller det historiske centrum. Særligt i højsæsonen som for eksempel i forbindelse med påsken eller julen er der altid meget rift om de bedste ferieboliger her. Pris og beliggenhed hænger normalt sammen, men vil du have mest muligt ud af din tid i byen, er det efter vores mening værd at betale lidt ekstra for at bo med seværdigheder som Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen, Vatikanet, Forum Romanum og Colosseum inden for gåafstand. 

Der er dog gode forbindelser med offentlig transport fra de ydre bydele ind til det historiske centrum i Rom, hvis du alligevel foretrækker at bo lidt på afstand af de mest populære turistattraktioner. 

Ferieboliger og ferielejligheder i Rom

Vil du opleve Rom i dit helt eget tempo og på dine egne betingelser, er det oplagt at vælge en ferielejlighed fremfor et hotelværelse. Der kommer så ganske vist normalt ikke nogen og reder sengen for dig hver dag, men til gengæld har du så blandt andet adgang til eget køkken. Her kan du nemt tilberede de lækkerier, du har købt på byens madmarkeder, ligesom du lettere kan lave et hurtigt, let måltid i løbet af dagen, hvis du ikke lige er i humør til at gå ud og spise. 

Rejser du med familien eller nogle venner sammen til Rom, er det desuden rart at have lidt bedre plads med fælles, private opholdsrum, hvor I kan slappe af og hygge efter en oplevelsesrig dag med sightseeing. 

De ferielejligheder i Rom du finder her hos Escapeaway er alle nøje udvalgt. Først og fremmest for deres beliggenhed i forhold til byens mest interessante oplevelser, men også for at have det helt rigtige forhold mellem pris og kvalitet. I beskrivelsen af den enkelte lejlighed kan du finde oplysninger om placering, størrelse, faciliteter osv. Der er for eksempel gode muligheder for at finde en ferielejlighed i Rom med egen terrasse, hvis du ønsker at kunne nyde sydens sol i private omgivelser, eller blot at kunne sætte dig udenfor med din morgenmad eller nyde solnedgangen med et glas vin. 

Du kan naturligvis komme og gå, som du vil i løbet af dagen, så hvis du for eksempel på et tidspunkt trænger til en pause fra sightseeing, er det nemt. Dette er især relevant på en storbyferie, hvor det ofte viser sig at være overraskende trættende, hvis man forsøger at være på benene fra morgen til aften. Så er det ideelt at kunne tage en slapper i løbet af dagen i mere private, "hjemlige" omgivelser end på et hotel. Booker du en ferielejlighed med adgang til en tagterrasse, kan det sågar være meget tillokkende blot at nyde la dolche vita nogle timer her og beundre byen lidt på afstand.

Overvejer du hvilken type feriebolig du skal vælge i Rom, er der endelig den fordel ved at bo i lejlighed, at du her typisk har større chance for at møde byens egne indbyggere. I stedet for en receptionist er det bygningens andre beboere du hilser på. Med et smil og et par italiensk gloser til indledning er der som regel gode chancer for at lokke gode tips ud af dine romerske naboer, hvis du for eksempel gerne vil finde et godt, uturistet sted at spise i nærheden. 

>> Se hotel med tagterrasse i Rom

Sådan booker du en feriebolig i Rom med Escapeaway

Hos Escapeaway skal du blot indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgefeltet for at få en komplet oversigt over de bedste ferieboliger i Rom. Vi har med andre ord gjort forarbejdet, og du kan bestille din ferie i sikker forvisning om, at vi kun udvælger steder, som lever op til de ferieønsker vi ved, vores gæster normalt har.

Du kan desuden søge efter den billigste flyrejse, hvis du vil bestille en færdig pakkerejse. Så slipper du helt for bagefter at skulle finde et fly, som passer til dine rejsedatoer. Når du bestiller en feriebolig i Rom her på Escapeaway, kan du således vælge om det skal være med eller uden flybillet fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg.

>> Læs mere om storbyferie i Rom her
>> Læs alt om ferielejligheder her

>> Læs mere om ferielejlighed

Kort over Rom

Populære hoteller i Rom

Italien, Lazio, Rom
9,9
Fabelagtigt
60 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Lazio, Rom
8,5
Meget godt
589 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Lazio, Rom
8,7
Meget godt
668 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi