Hideaways og boutique-hoteller i Rom

Hos Escapeaway finder du altid en række charmerende 'hideaways' og unikke boutique-hoteller i Italiens svar på ville de l'amour - Rom

Rom, der også kaldes ’den evige stad’, emmer af næsten 3.000 års historie, af kunst og kultur i verdensklasse, af charmerende gader og stræder, af små intime torve og imponerende pladser med… ja - endnu mere kunst!

Velkommen til Rom og Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Rom, hvor du bor på håndplukkede hoteller. 

Benvenuti a Roma med Escapeaway og rigtig god storbyferie i Rom!

Mange hilsner
Marie

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Rom måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.

>> Se en oversigt med alle hoteller i Rom
>> Find hotel i Rom med tagterrasse
>> Find hoteller ved Den Spanske Trappe

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Rom