Find og book et Hotel ved Den Spanske Trappe i Rom

Bo på hotel ved Den Spanske Trappe i Rom med Escapeaway

Italien er et af de lande i Europa, der byder på den største variation. Alene i landets hovedstad, Rom, der summer af liv 24 timer i døgnet, kunne du tilbringe mange måneder, hvis du skulle til bunds i alle de kulturelle og historiske skatte, der gemmer sig ikke bare på de store pladser i centrum, men også i byens utallige små kvarterer og krinkelkroge.

Sandsynligheden taler dog for, at du ikke har mange måneder, du lige kan rive ud af kalenderen til at leve live på romersk maner – men en uge eller en forlænget weekend med Escapeaway i Den Evige Stad er også et skønt afbræk fra hverdagen. Der er mange fordele ved at bo så centralt i Rom, som du gør på et hotel ved Den Spanske Trappe. For eksempel behøver du ikke at bruge ret meget tid på transport, når du skal besøge de vigtigste seværdigheder, shoppe eller gå på café og restaurant. Med andre ord: Du skal bare gå lige ud af døren, og så er du klar til at leve La Dolce Vita (det søde liv) på den facon, som det nu engang leves bedst i Rom.

Et udvalg af de bedste hoteller ved Den Spanske Trappe

Ved at bo centralt får du det optimale ud af din ferie i Rom, samtidig med, at du bliver en del af det pulserende liv i i centrum, så snart, du træder fra dit hotel – og kunne du forestille dig et smukkere sted at holde ferie end ved Den Spanske Trappe, en af byens flotteste og mest berømte seværdigheder?

Fornem storbyens puls i shopping-kvarteret omkring Den Spanske Trappe

Trappen er i flittig brug som mødested blandt de lokale, så her fornemmer du virkelig storbylivet. Den Spanske Trappe er med andre ord ikke bare et stykke imponerende arkitektur, du kan kigge på, men bliver også dagen lang brugt samme måde, som den har været brugt i århundreder: Til at gå på, mødes på og slappe af på, mens man betragter livet omkring sig. Byggeriet af trappen blev finansieret af en fransk diplomat i årene 1723-1725. Han var træt af den mudrede vej, der førte op til den franske kirke Trinitá Dei Monti fra Piazza Dei Spagna (Den Spanske Plads), og ønskede et storslået alternativ.

Hvor ligger Den Spanske Trappe? Er det ikke i Spanien?

Så navnet er spansk, finansieringen fransk, og stedet er Italien… Eller er det? For at gøre forvirringen komplet, så er trappen faktisk den dag i dag fransk territorium – der betales hvert år et symbolsk beløb til den franske stat som tak for ”leje” af trappen. Det var nemlig den franske diplomats betingelse for at berige Rom med dette stykke arkitektur. I dag er området omkring trappen en fashionabel del af Rom, og har du planer om, at din ferie skal indeholde en del shopping, så kan du ikke finde et bedre kvarter.

Populære hoteller ved Den Spanske Trappe

Nedenfor nævner vi tre eksempler på hoteller ved Den Spanske Trappe, som vi vil anbefale dig. Du kan altid kontakte os her hos Escapeaway, hvis du ønsker mere information om ferie i Rom.

Hotel Cecil
Her bor du i en hyggelig atmosfære i gåafstand til Den Spanske Trappe, Trevifontænen og mange andre seværdigheder. Mange vender tilbage til dette hotel igen og igen – og blandt de mere prominente gæster kan blandt andre nævnes den norske forfatter Henrik Ibsen.

Det er altså et gammelt og traditionsrigt hotel, vi har med at gøre, men Hotel Cecil går ikke på kompromis med moderne komfort. Værelserne er pæne og enkle, med TV, wifi, bad, hårtørrer, værdiboks, telefon og aircondition. Som et ekstra plus kan det nævnes, at værelserne er lydisolerede.

King Hotel
Endnu en hotelperle i hjertet af Roms centrum, nærmere bestemt den fashionable Via Sistina, hvor blandt andre H.C. Andersen og billedhuggeren Thorvaldsen boede. Drik kaffe på den berømte Café Greco, og bo et stenkast fra den Spanske Trappe. King Hotel ser ikke ud af meget udefra, men bag den uanselige facade gemmer sig et behageligt hotel, med udmærkede, enkle værelser og en hyggelig tagterrasse.

Her kan du slikke sol, hvile fødderne og kigge ud over Rom efter din oplevelsesrige dag på gader og stræder. Værelserne har aircondition, bad, wifi, tv og telefon.

Hotel Garda
Bo i en herskabelig del af Rom på en stille sidegade til Via Veneto – gaden, der blandt andet er kendt fra filmen La Dolce Vita. Hotel Garda ligger på 4. sal og har enkle, pæne værelser, hvor du kan hvile ud efter en travl dag med sightseeing og shopping. Værelserne er udstyret med tv, wifi, bad, hårtørrer, værdiboks og minibar.

>>> Se også mere om storbyferie i Rom her