Pakkerejser til Rom

Er du til storbyferier, og vil du gerne opleve Italiens skønne Rom? Så tag med Escapeaway på ferie hertil via en billig pakkerejse, hvor det hele er inkluderet. I en pakkerejse er der både inkluderet fly til turen derned og turen hjem igen, overnatning i form af feriebolig eller hotel, og hvis du gerne vil have muligheden for selv at køre rundt, kan du også få billeje med i pakken. Pakkerejser er til dig, der ønsker at arrangere rejsen nemt og enkelt hjemmefra, så du med god samvittighed kan tage på ferie og slappe helt af. Når du samler det hele i én pakke, bliver der meget færre bekymringer og meget mere tid til at slappe af og opleve selveste Rom.

Italien er en af de allermest populære destinationer, når det kommer til danskernes ferier sydpå. Derfor er det også ofte, at turen går til Rom – særligt hvis man har et ønske om en storbyferie. Derfor har vi her hos Escapeaway samlet et stort udvalg af billige pakkerejser, så du kan finde en rejse, der passer lige til dig og de specielle behov og ønsker, som du måtte have. Vi har håndplukket en lang række hoteller, der lever op til flere kvalitetsstandarder, hvilket sikrer, at du får den bedste oplevelse ud af dit ophold i byen. Alle hotellerne er placeret i unikke omgivelser, som er med til at give dig en autentisk smag af det ægte Rom. For at din ferie bliver så fleksibel som muligt, flyver vi med rutefly, hvilket betyder, at du har muligheden for at rejse på skæve rejsedage og selv bestemme din rejselængde. Pakkerejser er altså både nemme, fleksible og fyldt med kvalitet.

Rom, som også bliver kaldt ’den evige stad’, er præget af historie, kultur og kunst. Derfor er det den perfekte by til dig, der ønsker at udvide din horisont og tilfredsstille din nysgerrighed. Byen har en helt særlig stemning og emmer af seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af. Tag de gode sko på og tag ud i byen og oplev de kendte attraktioner som Colosseum, Trevi-fontænen, Den spanske Trappe og meget mere. Glem heller ikke at finde en af de lokale restauranter, hvor du kan nyde et lækkert måltid i selskab med et godt glas vin. Oplevelserne er mange i Rom, og du kan ikke nå at opleve det hele blot på én dag. 

>> Læs mere om det spændende udvalg af rejser til Rom i Italien med Escapeaway

Hvordan finder du de billige pakkerejser?

Vi har bygget en søgemaskine, der gør det nemt for dig at finde frem til de bedste og billigste priser, både når det kommer til fly og overnatning. Det eneste, du skal gøre, er at skrive dine ønsker og informationer ind i søgebaren, og så finder vi alle de bedste resultater frem til dig. Når du booker din rejse til Rom, kan du vælge at flyve fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Leder du udelukkende efter en rejse, som er billig, kan du også vælge at kigge i vores lavpriskalender, der netop viser dig de billigste tidspunkter at rejse på. Flyver du til Rom, vil du lande i Fiumicino Lufthavn. Herfra er der kun 14 km ind til centrum, og det er let at finde en måde, som du kan tilbagelægge disse på. Rejser du med lavprisfly kan du ankomme til den mindre Ciampino lufthavn syd for byen.

>> Læs også om luksusferie i Rom
 

Kort over Rom

Populære hoteller i Rom

Italien, Lazio, Rom
8,6
Meget godt
696 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Lazio, Rom
9,1
Fabelagtigt
801 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Lazio, Rom
9,8
Fabelagtigt
527 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant