Weekendrejser til Rom

Hvis du endnu ikke har oplevet Italiens hovedstad Rom, bør du uden tvivl lægge vejen forbi, når du planlægger din næste weekendrejse. I den italienske by gemmer der sig nye oplevelser ved hvert et gadehjørne, og det er en fornøjelse bare at gå rundt i de små gader og stræder og opleve det fantastiske gadeliv, som byen har at byde på. Rom er en sand perle, hvad angår storbyer, og du kan både få udsøgt mad på en af de mange restauranter og opleve italienske vine på caféerne. Hvis du derudover ønsker at få stillet din shoppinglyst, mens du er på forlænget weekendferie, giver Rom også alle muligheder for dette. Byen byder nemlig på et hav af eksklusive modebutikker, der har noget for enhver smag og pengepung. 

Du har desuden altid mulighed for at finde flyafgange til Rom fra både Aarhus, Billund, København, Aalborg og Hamborg, og de mange oplevelser er altså kun en kort flyvetur væk. Med vores søgemaskine kan du nemt og hurtigt sammensætte din næste weekendrejse til den skønne storby, så du får en ferie, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Oplev en uforglemmelig forlænget weekend i Rom fyldt med oplevelser

Efter at have slentret rundt i de hyggelige gader i Rom kan du opleve seværdigheder såsom Den Spanske Trappe, der må siges at være den mest berømte attraktion i Rom. Her er der altid fuld af mennesker og god stemning, og stedet er absolut et besøg værd. Herefter kan du tage ind at se det enorme Colosseum, hvor gladiatorerne udkæmpede vigtige kampe i gamle dage. I dag er det dog styrtet delvist sammen indvendigt, men det er stadigvæk en seværdighed, du ikke må snyde dig selv for at se, når du besøger Rom. Hernæst kan turen gå til Peterkirken, der er en enorm kirke med en 136 meter høj kuppel tegnet af Michelangelo. Hvis du tør, kan du tage op i kuplen og få en imponerende udsigt over byen, og hvis du befinder dig i kirken på en søndag, kan det være, at du er så heldig at få lov til at se Paven. Slut din dag af på en af de mange gode restauranter, du finder i byen, og smag en vaskeægte italiensk pizza, som du kun får den serveret i Italien.  

Find billige hoteller og flyafgange til en weekendrejse til Rom 

Det er ganske forståeligt, hvorfor Rom er en af de mest populære rejsedestinationer hos danskerne, og det gør sig ikke blot gældende om sommeren, men også alle andre dage på året. Hvis du ligesom mange andre har lyst til at besøge den italienske hovedstad, kan du med fordel gøre brug af vores søgemaskine her på siden. Her har du mulighed for at sammensætte din egen weekendrejse til Rom med lave priser på blandt andet hoteller og rutefly. Du indtaster blot dine ønsker til din kommende ferie, og så præsenterer søgemaskinen dig for en række muligheder, der matcher dine præferencer. Meget nemmere bliver det ikke at komme på en uforglemmelig weekendrejse til Rom.

>> Se hvordan du booker luksushoteller i Rom
>> Mere om rejser til Italien

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Rom

Populære hoteller i Rom

Italien, Lazio, Rom
8,4
Meget godt
3005 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Lazio, Rom
8,8
Meget godt
2521 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Lazio, Rom
8,4
Meget godt
2382 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi