Rejser til San Felice Circeo

Ferie omgivet af smuk natur nær Rom

San Felice Circeo er en hyggelig lille kystby i den sydlige del af Lazio cirka 1 times kørsel syd for Rom.

Byens torv er mødestede for byens beboere, når de skal sludre over en aperitif eller en is, som de har for vane at gøre ved den hyggelige havn, hvor elegante butikker ligger side om side med restauranter og isbarer. Fra byens torv kan man gå langs Corso’en med de mange butikker frem til en panoramisk terrasse, hvorfra man har udsigt til hele kyststrækningen med det blå hav lige foran sig og den grønne vegetation bag sig.

Stranden har flere steder fint, gyldent sand, og her er gode muligheder for at være aktiv på vandet med for eksempel windsurfing og dykning. Det er for eksempel populært at dykke ned til den til formålet sænket Kristus-statue af bronze på 18 meters dybde. Hvis da ikke du heller vil slappe af i en liggestol i solen.

Byen ligger 100 m.o.h og er stadig omringet af sine middelalderlige bymure. Gennem en buet byport kommer man til byens torv, hvor vi finder Tempelherrernes Tårn med sit noget anderledes ur. Uret har kun seks tal og en viser, der kun går rundt fire gange på døgnets 24 timer, endelig bliver klokkeslættene slået an af en hammer, som slår på en klokke.

Kort over San Felice Circeo

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio-regionen. 

Vil du gerne bo i San Felice Circeo, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale muligheden for at leje en villa i Lazio. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige regioner af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien. 

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. De nærmeste af disse er Rom Ciampino og Rom Fiumicino. Hovedstadens lufthavne betjenes af en bred vifte af flyselskaber med ruter til store dele af Europa som Ryanair, easyJet og Vueling. Der er således ofte gode muligheder for at finde en billig flyrejse hertil direkte fra Danmark.

Find mere informaiton om flyforbindelser til Italien

Det er lettest at komme fra lufthavnen til San Felice Circeo, hvis du lejer en bil.  Der er mulighed for at nå frem med bus eller taxi, men med en bil til rådighed i ferien har du også en større frihed til at udforske området mange seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Restauranter og shopping

I den gamle bymidte er Piazzetta Lanzuisi med Torre dei Templari tårnet fra det 13. århundrede og Palazzo Baronale det naturlige samlingspunkt, når man skal ud for at spise. Her omkring ligger også talrige barer og butikker. 

Udflugter og seværdigheder

Vil du ikke bruge hele ferien på byens Blå Flag strand, er der masser af spændende seværdigheder i og omkring byen at udforske.

Palæet, der i dag huser byens rådhus, blev bygget i 1300-tallet og tilhørte familien Caetani, og i tårnet på palæet finder man en fast udstilling om Homo Sapiens og deres habitat. Udstillingen rummer desuden Neas kranie, som er blevet fundet i en grotte i området; et område, der har været beboet siden forhistorisk tid. 

Der er gode vandrestier i området for eksempel omkring Monte Circeo, hvorfra der er gode udsigter mod Pontine øerne og Terracina. Kystens facinerende grotter kan du eventuelt se på en bådtur. Det var på denne kyststrækning, at arkæologer fandt et 50.000 år gammelt kranie fra en Neanderthaler.

Fra San Felice Circeo er der følgende afstande: Rom 103 km, Anzio 70 km, Terracina 17 km, Gaeta 50 km og Sperlonga 35 km.

Har du en bil til rådighed, er der således mange oplagte udflugtsmål inden for rækkevidde. Hovedstadens mange enestående bygningsværker og monumenter kan man naturligvis bruge lang tid på at opleve, men også mange af de mindre byer i regionen er yderst interessante.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Felice Circeo

Hvad siger gæsterne i San Felice Circeo?

7,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser