Restpladser og afbudsrejser til Ligurien

Book billige afbudsrejser og restpladser til Ligurien med Escapeaway.

Find afbudsrejser og restpladser til Ligurien, som strækker sig langs Middelhavskysten fra Toscana og frem til den franske grænse ved Ventimiglia.

Brug søgeboksen herover til at finde den ideelle feriebolig blandt vores restpladser og afbudsrejser til Ligurien. Regionen er primært kendt for sin smukke kyststrækning, Den italienske riviera, men du bør heller ikke gå glip af de oplevelser, som venter oppe i bjergene. Find en billig afbudsrejse her på siden og glæd dig til en ferie med både afslapning på brede sandstrande og spændende udflugter op i grønne bjerge.

Badeferie ved Den italienske riviera

Ligurien i det nordvestlige Italien har længe været et populært rejsemål takket være denne smukke natur og ikke mindst det milde klima. Kystzonen beskyttes således af bjergene mod det kolde klima nordfra, hvilket ikke blot er til gavn for feriegæsterne ved kysten, men også giver gode betingelser for landbrug. Kælenavnet "blomsterrivieraen" skyldes således den store produktion af blandt andet roser og nelliker, ligesom her dyrkes oliven samt vin.

Er du på udgik efter en badeferie ved Middelhavet, er en afbudsrejse til Ligurien et oplagt valg. Her ligger charmerende badebyer som perler på en snor med både små bugter og brede sandstrande. Brug dagen på at dase på stranden, slentre på de betagende strandpromenader og udforskning af butikker i de hyggelige gamle kvarterer. Det er desuden i denne smalle region, du finder de fem berømte kystbyer, Cinque Terre, hvis skønhed i sig selv tiltrækker mange besøgende.

Aktiv ferie i Liguriens grønne bjerge

På en afbudsrejse til Ligurien har du en enestående mulighed for at kombinere ren afslapning med spændende kultur- og naturoplevelser. I denne kystregion er der således aldrig langt til det bjergrige bagland, hvor du kan udforske søvnige landsbyer og nyde den naturen på vandre- eller cykelture.

Er det en aktiv ferie, du søger, kan du for eksempel følge vandreruten "Alta Via dei Monti Liguri" fra Ventimiglia ved den franske grænse i øst og helt til den toscanske grænse. En tur på i alt 440 kilometer, som dog er opdelt i 43 etaper, hvis du ikke har mod på at gå hele ruten. Du kan se frem til storslåede udsigter over kysten, hyggelige middelalderbyer, olivenlunde og vingårde.

Genova - Columbus' by

Kulturelt er Liguriens hovedstad, Genova, ikke til at komme uden om. Byens middelalderkvarter hører til blandt de mest interessante i Italien.

Allerede på bysbarnet Christoffer Columbus' tid i 1400-tallet var havnebyen et af de vigtigste trafikknudepunkter i Middelhavet og et økonomisk magtcentrum. Ironisk nok var netop Columbus' oversøiske opdagelser dog efterfølgende med til at reducere Genovas betydning, da de vigtige handelsruter skiftede. I dag kan du stadig fordybe dig i byens rige historie på spadsereture i det gamle kvarter, hvor du er omgivet af et væld af paladser og andre smukke bygningsværker. Genova er dog i høj grad stadig en levende by, og også i middelalderkvarteret kan du gå på opdagelse i forretninger, på markeder og slappe af på caféer.

Genova er dog blot én af mange kulturelle perler i Ligurien, og næsten uanset målet for din afbudsrejse vil du aldrig have langt til spændende seværdigheder.

Lav en hurtig søgning i boksen øverst på siden og se alle afbudsrejser og restpladser i Ligurien.

>>> Læs også mere information om ferieboliger i Ligurien her.

Kort over Ligurien

Populære hoteller i Ligurien

Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
9,4
Fabelagtigt
445 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Moneglia
8,8
Meget godt
230 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 130 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Bonassola
9,0
Fabelagtigt
146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 89 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant