Rejser til Alassio

Shop med fødderne i vandkanten

Alassio er svaret, når familiens ønsker peger i forskellige retninger: Nogle vil shoppe, andre vil bare ligge på stranden og de små vil gerne lege i vandkanten uden at skulle bekymre sig om dybt vand. Alt dette kan Alassio.

Livlig badeby

Der er tale om en hyggelig og livlig badeby, der mest af alt er kendt for sine smukke og børnevenlige sandstrande og grønne områder med appelsintræer, kirsebærtræer og kastanielunde, men den er også kendt for sine historiske monumenter, bl.a. en gammel byport med fliser, hvorpå diverse berømtheder gennem tiderne har skrevet deres hilsner.

Kort over Alassio

Kortet over Ligurien nedenfor kan du bruge til at få et overblik over byen samt beliggenheden af de hoteller og ferieboliger, vi tilbyder i området.

Bade- og shoppingmuligheder

Her findes et stort udbud af restauranter og cafe'er, hvoraf flere befinder sig på de mondæne pladser eller på den hyggelige strandpromenade. Bademulighederne er mange ved den 4 kilometer lange sandstrand, og de mindste i familien vil elske at lege i det børnevenlige vand, for man skal langt ud, før der bliver dybt. Bliver man træt af at ligge på stranden, kan man måske ose lidt i de hyggelige butiksstræder? Den gamle gade Budello der går gennem hele byen parallelt med havet, regnes for at være et af de bedre shoppingområder i Ligurien.

Capo Mele og Capo S. Croce

Vi anbefaler iøvrigt at tage ud til pynterne Capo Mele og Capo S. Croce, hvorfra der er en helt igennem betagende udsigt.Ferieboligeller hotel i Alassio

Vil du finde den helt rigtige ferielejlighed, hotel eller villa til en badeferie i Alassio? Brug søgefunktionen øverst her på siden, hvor vi har samlet alle de ferieboliger og hoteller, som vi allerede har håndplukket i byen. Det skulle derfor ikke være noget problem at finde indlogering, som lever op til dine behov. Har du særlige ønsker til for eksempel beliggenhed eller tilgængelige faciliteter, kan du med fordel bruge de udvidede søgemuligheder.

>> Find udvalgte hoteller i Ligurien 

Lufthavne og transport

Nærmste lufthavn ligger ved Genova, men denne har primært indenrigsforbindelser. Ryanair har dog enkelte ruter hertil fra England. Der er til gengæld gode muligheder for at finde en direkte flyforbindelse til Nice (Frankrig), som ikke ligger meget længere væk fra Alassio. Denne større lufthavn bentjenes af en stribe flyselskaber, hvor SAS og Norwegian i skrivende stund flyver direkte til København.

Det er nemt at komme til Alassio fra både Genova og Nice, da der kører tog langs kysten. Du kan naturligvis også vælge at leje en bil, og følge A10-motorvejen, som ligeledes kør det nemt at rejse langs kysten. Vil du ikke bruge hele ferien ved vandet, er en bil også en god mulighed for at tage på udflugter ind i baglandet, der gemmer på masser af spændende natur- og kulturskatte.

Bestil en pakkerejse til Alassio med fly og hotel

Her hos Escapeaway Rejser er det nemt at bestille en pakkerejse til Alassio i Ligurien, hvor både ophold og flyrejse er inkluderet. Har du brug for at bestille billeje, er dette også en mulighed. Du starter blot med at søge efter 'Fly & ophold' øverst her på siden. Fordelen for dig ved at samle din bestilling er også, at din ferie så er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Læs mere og bestil en billig rejse inkl. fly til Ligurien her

Udflugter

Rejser du til Alassio med børn, vil en stor del af ferien nok blive tilbragt ved stranden eller hotelpoolen. Skal der lidt mere fart over feltet, kan vi dog også anbefale en udflugt til det nærliggende badeland Le Caravelle, som byder på masser af sjov for vandhunde i alle aldre. 

Trænger I i stedet til at komme lidt i skygge, er en tur i Le Grotte di Toirano en spændende oplevelse. Her kommer I på en guidet tur gennem 3 forskellige grotter, hvor der venter flotte grottesale med fodaftryk og andre spændende levn fra vores forfædre.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Alassio

Hvad siger gæsterne i Alassio?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser