Rejser til Andora

Andora er en by som ligger forholdsvis tæt ved den franske grænse. I byen findes der flere restauranter og butikker. Byen har en ganske udmærket sandstrand.

Andora ligger ikke langt fra den franske grænse mellem Capo Mele og Capo Cervo og er ikke bare en af de smukkeste men også foretrukne destinationer på den Liguriske kyststrækning.

Igennem de sidste ti år har byen faktisk modtaget ” La Bandiera Blu”, som er en anerkendelse af, at man her finder det reneste hav samt en smuk sandstrand, hvor kvaliteten af de serviceydelser, som bliver udbudt er høj. Langs stranden kan man tage sig en slentretur ad den fine promenade og ud fra kysten ligger et skibsvrag dateret tilbage til 2. Verdenskrig.

Andora hører til provinsen Savona og er et ideelt sted for afslapning på de smukke sandstrande. Byen er kendt for sit milde klima, for de solrige dage, og det lune og meget klare havvand. Her er ligeledes rig mulighed for at være lidt kulturel med besøg i de nærliggende byer Alassio og Cervo. Den travle havn i Andora er et ligeledes et besøg værd. Her kan man hver morgen se de travle fiskerbåde lægge til kaj med dagens fangst, som man sågar selv kan købe direkte fra bådene.

Når mørket sænker sig kan man besøge ”Il Parco delle Farfalle” hvor der ofte organiseres forskellige events. Langs byen løber Merula floden og på dens bred finder man en forlystelses park, der er velbesøgt af især børn og unge. I byen findes der flere restauranter og butikker.
 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Andora