Rejser til Arma di Taggia

Arma di Taggia er en rigtig badeby med brede sandstrande og en malerisk beliggenhed tæt på de større nabobyer Sanremo (ca. 8 km) og Imperia (ca. 20 km). Arma di Taggias 'moder' - den oprindelige by, Taggia - ligger oppe bagved kysten, og den er bestemt et besøg værd, hvis man vil opleve den historisk bydel og have en pause fra badelivet.

Sydlandsk stemning

Man fornemmer hurtigt, at Arma di Taggia er en forlængelse af Den Franske Riviera med dens palmer, hav og lystyachter, så langt øjet rækker. Om sommeren er luften tyk af sydlansk stemning med restauranter, badegæster og isspisende folk, som alle kommer for at få en bid af Arma di Taggia. Den vestlige del af byen er særlig charmerende med sit lave byggeri og hyggelige torvepladser. Det er i øvrigt nemt at komme til og fra byen, da motorvejsafkørslen ikke ligger så langt herfra.

Togstation bag byen

Desuden findes her togstation, der nu heldigvis er flyttet op bag ved byen, hvilket giver en langt større ro end førhen, hvor jernebanen delte hav og by. Det siges i øvrigt, at den nedlagte jernbanebygning er til salg, så hvis nogen skulle få lyst til at købe sig et 'håndværkertilbud', for at få sin helt egen suveræne beliggenhed, så ..... Man har nu valgt at omdanne den nedlagte jernbane til cykelsti, så både de lokale og turisterne kan nyde den smukke kyststrækning på to hjul. For de mindste findes her et dejligt legeområde, der ligger på selve strandpromenaden, hvorfra der også er adgang til både betalingsstrand og gratis offentlig strand.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Arma di Taggia