Rejser til Bocca di Magra

Bocca di Magra ligger ved Magra-flodens udmunding omkring 17 kilometer fra La Spezia, den næststørste by i Ligurien. Til sammenligning er Bocca di Magra, der har knap 300 faste indbyggere, en lille by med et lidt langsommere tempo. Den er derfor en ideel destination, hvis du rejser hertil for at komme væk fra den travle hverdag. 

Fredfyldt fiskerby

Traditionelt har man i Bocca di Magra levet af fiskeriet og haft en stolt tradition for søfart. Nu til dags er det stadig muligt at købe dagens fangst  ved kajen, hvor nogle enkelte, små fiskerbåde ligger til. Som de mange lystbåde i havnen afslører, er det dog ikke længere fiskeriet, som primært præger livet i Bocca di Magra.

Selvom havnen stadig er omdrejningspunktet i Bocca di Magra og fiskerbyens rolige atmosfære er intakt, spiller turisme nu en større rolle. Det milde, solrige klima og ikke mindst beliggenheden ved grænsen mellem Ligurien og Toscana, er da også utrolig attraktiv for den ferierejsende. Faktisk begyndte byen allerede efter første verdenskrig at tiltrække nogle af datidens største digtere, forfattere og andre kunstnere, som her fandt inspiration i de smukke omgivelser med flodudmundingen omgivet af bjerge.

Med båd eller bil har du her et glimrende udgangspunkt for at udforske området, som udover La Spezia byder på flere små, skjulte strande langs den nærmeste klippekyst ved Bocca di Magra, hvor du kan tage en dukkert i det turkisblå hav. Vil du slappe af på lange, børnevenlige sandstrande, findes der desuden masser af disse ned langs kysten på modsatte side af floden mindre end 10 minutters kørsel væk. I området finder du også populære udflugtsmål såsom Lerici, Portovenere og Cinque Terre.

Book din rejse til Bocca di Magra her

I søgemaskinen her på siden finder du alle de hoteller, som vi har nøje udvalgt i Bocca di Magra. Vi håndplukker de steder, som har de bedste gæstebedømmelser, så du får de bedste rammer om en afslappende og oplevelsesrig ferie.

Du kan med fordel bruge søgemaskinen til samtidig at finde flybilletter til en af de nærmeste internationale lufthavne, for eksempel ved Pisa, Milano eller Firenze. Hos Escapeaway kan du frit søge efter flyrejser fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af rejsen, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Når du bestiller en rejse med både hotel og fly som én samlet pakkerejse hos os, er den naturligvis dækket af rejsegaranti.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bocca di Magra

Hvad siger gæsterne i Bocca di Magra?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 30 anmeldelser