Rejser til Bogliasco

Ferie på Golfo Paradiso

Midt mellem middelalderstorbyen Genova og Monte Portofino Naturpark ligger smukke Bogliasco med sin flotte strand og husfacader i alverdens pastelfarver.

Bogliasco er en lille, klassisk ligurisk kystby på en strækning af Den Italienske Riviera, der går under navnet Golfo Paradiso. Her hersker en lidt mere tilbagelænet stemning end i de mere kendte feriebyer til trods for, at du er tæt på mange af regionens største seværdigheder.

Centrum for byens liv er den åbne piazza, hvorfra der er udsigt til havet. Det er her folk samles om aftenen for at vende stort og småt på den typiske italienske måde. Kort sagt et ideelt sted at slå sig ned for at fornemme byens rolige puls. Du kan eventuelt også slentre en aftentur på gangbroen langs kysten, Passeggiata a Mare, og nyde udsigten og havet. Har du brug for mere byliv, er der ikke ret langt ind til Genova.

Kort over Bogliasco

Klik på kortet over regionen Ligurien og få et hurtigt overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi tilbyde i denne del af Italien.Hoteller og ferielejligheder

I vores udvalg af ferieboliger finder du en bred vifte af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på den italienske riviera. Vores rejsekonsulenter har takket være deres lokalkendskab fundet frem til de bedste ferieboliger i Bogliasco. Derfor kan du vælge en bolig i sikker forvisning om, at du kommer ned til en bolig, der lever fuldt op til beskrivelsen.

Indtast ankomst- og afrejsedatoer i søgemaskinen ovenfor for at, hvilke hoteller, ferielejligheder og andre indlogeringsmuligheder der er ledige.  Har du ønsker til for eksempel pool, terrasse eller lignende, kan du med fordel benytte de udvidede søgeindstillinger.

Har du spørgsmål til bestemte ferieboliger eller området, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med gode tips og råd til en udforglemmelig ferie i den smukke kystregion. 

Lufthavne og lokale transportmuligheder

Genova Lufthavn ligger ikke ret langt væk (27 km) og er derfor oplagt at flyve til. I skrivende stund er der dog ikke direkte hertil, og derfor kan det være ligeså nemt og hurtigt at flyve til en af de andre lufthavne i området trods den længere afstand. Det kunne for eksempel være til PIsa eller Milano.

Brug søgemaskinen til at finde aktuel information flyruter til Italien og til at finde billige flybilletter. Vær dog opmærksom på, at vi hos Escapeaway Rejser kun sælger vi flybilletter i forbindelse med pakkerejser til Ligurien

Byen har togstationen Pontetto-Bogliasco, som ligger på Genova-Pisa linjen. Med skifte er det også muligt at tage tog hertil fra blandt andet Milano. Ude langs kysten løber hovedvejen Via Aurelia og omkring en kilometer inde i landet motorvejen A12 (E80), som gør det nemt at komme omkring for dig, som har en bil til rådighed.

Restauranter og indkøbsmuligheder

Byen har ca. en halv snes spisesteder. Man finder desuden både apotek og supermarked i byen. Den ugentlige markedsdag i byen tirsdag, som afholdes på den centrale plads.

Udflugter

Udflugtsmulighederne er gode: Monte Portofino Naturpark (med byerne Portofino, Camogli, Rapallo og Santa Margherita Ligure) ligger blot en kvarter væk med tog - og hvis man rejser den modsatte vej kommer man til storbyen Genova, ligeledes på et kvarters tid med tog.

Lidt længere væk, men oplagt til en dagsudflugt, er Cinque Terre. Dette område er opkaldt efter de fem maleriske fiskerlejer,  som ligger med spektaulære havudsigter og omgivet af smukke naturscenarier. Folk rejser hertil fra hele verden for at udforskel området til fods på de anlagte vandrestier mellem byerne. Der er togforbindelse hertil fra Bogliasco, men sørg for at tjekke op på køreplanen, da togene ikke kører regelmæssigt.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bogliasco