Rejser til Borghetto Santo Spirito

Badeferie på Den Italienske Riviera

Borghetto Santo Spirito ligger på Den Italienske Riviera midt mellem de kendte badebyer Loano og Ceriale. Også i Borghetto er sandstranden ganske fin.

Borghetto har togstation, men kun de lokale tog standser her - ikke de større interregionale tog. Byen har også et lille og stemningsfuldt historisk centrum med karakteristiske lyserøde pastelfarvede husmure. Her finder man spisesteder og lidt forretningsliv.

Kort over Borghetto Santo Spirito

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Liguren. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Borghetto Santo Spirito. Er du på udkig efter en bestemt type indkvartering, kan du med fordel benytte filterfunktionen til at indsnævre søgeresultatet. Hvad enten du gerne vil bo i en lejlighed helt nede ved stranden, eller lidt tilbagetrukket op i mod bjergene, finder du alle muligheder ved en simpel søgning.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Borghetto Santo Spirito, som ligger godt 1600 km fra Danmark, kan fint være et fint mål for en kør-selv ferie i Ligurien. Foretrækker du at flyve, er Genova Lufthavn den nærmest beliggende  af de internationale lufthavne i Norditalien. I skrivende stund betjenes denne lufthavn af flere lavprisflyselskaber, så som regel er der gode muligheder for at få en flybillet hertil til en god pris. 

Der kører tog langs kysten mellem Genova og Ventimiglia, som stopper i Borghetto Santo Spirito. Dertil kommer, at kystvejen og ikke mindst den nærliggende motorvej gør det nemt at komme til og fra byen i bil. Rejser du med fly til Italien, kan det trods togforbindelsen nogle gange være en fordel at have en lejebil til rådighed. Ikke blot for at komme nemt til og fra lufthavnen, men ligeså meget for at have mere frihed til at udforske regionens strande, byer og seværdigheder i eget tempo.

Restauranter og shopping

Nede mod vandet ligger der talrige restauranter, caféer og barer. Ligeledes skal man blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter i nabobyerne. Du kan finde flere kiosker og minimarkeder inden for få kilometers omkreds af byen, hvor du kan få det meste til de daglige fornødenheder. 

Udflugter

For rejsende med børn, vil en tur til badelandet Le Caravelle nok være på ønskelisten. Det er ikke mere end 3 km væk og lokker med masser af sjov for både store og små.

En anden af områdets populære seværdigheder er grotter. Ved den lille naboby Toirano ligger for eksempel Le Grotte di Toirano, hvor man på guidede rundvisninger kan opleve fantastiske grottesale med fodaftryk og andre spændende levn fra vores forfædre.

Det kan også anbefales at tage en tur rundt lidt inde i landet for at besøge nogle af de mange vingårde og små middelalderbyer. Det er en chance for at også at opleve "det ægte Italien".

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Borghetto Santo Spirito