Rejser til Carasco

Med smukke omgivelser

Carasco ligger smukt i grønne omgivelser, nordøst for Chiavari. Et område er der velegnet til vandring og cykling på grund af sit kuperede landskab. Carasco er en lille by med kun ca 3700 indbyggere og hører til under Genovaprovinsen.

Carasco har en strategisk god beliggenhed, da den ligger i kort afstand til flere af Liguriens vidunderlige seværdigheder og steder. Til kysten og Chiavari er der kun ca 7 km, til Rapallo er der ca 21 km og til Sestri Levante tager de omkring tyve minutter med bil (ca 15 km). Pragtfulde Portofino, spændende og historiske Genova og den fantastiske nationalpark Cinque Terre ligger inden for en times tid væk i bil. Grænsen til Toscana ligger i nærheden.

På trods af at Carasco ikke er en stor by, finder du alle bekvæmmeligheder så som bank, apotek, supermarked, butikker og indkøbscenter. Barer er her selvfølgelig også, og desuden et par restauranter og pizzaria. Bølgende grønt landskab og gode vandrestier tiltrækker besøgende der sætter pris på at være i naturen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Carasco