Rejser til Castelnuovo Magra

Stemningsfuld middelalderby med malerisk udsigt

Castelnuovo Magra er en lille hyggelig gammel by på en bakketop på grænsen mellem Toscana og Ligurien tæt ved en perlerække af spændende udflugtsmål.

Beliggenheden på en bakketop i 180 meters højde kan kun karakteriseres som malerisk. Udsigten herfra inkluderer både Liguriens klippepartier, Toscanas lange sandstrande, Korsika og floden Magra.

De færreste turister finder vej til byen med de stemningsfulde gader og stræder og den smukke beliggenhed. Byen har et fortræffeligt og velbesøgt Trattoria (Armanda), en lille købmand, én bar og en bager. Derudover ligger der flere restauranter i nærheden.

Kort over Castelnuovo Magra i Ligurien

Klikker du på kortet herunder over dette område i Ligurien, kommer du videre til et interaktivt kort. Det kan du bruge til at danne dig et overblik over området og placeringen af ferieboliger og hoteller. Du kan desude på kortet også se andre seværdigheder, udflugtsmål, byer i regionen og de nærmeste lufthavne når du rejser til Ligurien.

Gamle aner

Byens aner kan dateres tilbage til ca. 1000-tallet, og 200 år senere lod biskoppen af Luni en borg bygge, hvis ruiner er delvist bevarede. Den nærmeste strand, Fiumaretta, er blot fem km væk og motorvejen otte km væk.Billig feriebolig eller hotel i Castelnuovo Magra

Med strande og mange spændende udflugtsmuligheder inden for rækkevidde har Castelnuovo Magra en god placering. De ydre rammer er dog ikke det eneste som skal til for at sikre en vellykket ferie. Mindst lige så afgørende er det, at du finder en billig feriebolig, hvor du føler dig godt tilpas og har de faciliteter, du har behov for. 

Escapeaway Rejser har allerede håndplukket de bedste hoteller, ferielejlilgheder og andre indlogeringsmuligheder i Castelnuovo Magra, som du kan se ved at bruge hotel søgemaskinen øverst her på siden. 

>> Ferie i regionen Ligurien - se her

Lufthavne og transport

Vil du ikke køre hele vejen til Italien, er der gode muligheder for at finde en flyforbindelse fra Danmark. Nærmeste lufthavn hvis du skal bo i Castelnuovo Magra er Pisa Lufthavn i Toscana, som ligger mindre end en times kørsel væk. Denne lufthavn, som har det officielle navn Galileo Galilei International Airport (lufthavnskode PSA), betjenes af en lang række flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS. Normalt er det muligt at flyve direkte hertil fra danske lufthavne i sommersæsonen.

Der er togforbindelse fra Pisa til Sarzana, hvorfra du kan køre det sidste stykke op til Castelnuovo Magra med bus. Vær dog opmærksom på, at der ofte kun er få daglige afgange. Vil du hurtigere frem til din feriebolig, kan det godt betale sig at leje en bil i Pisa Lufthavn, hvor udvalget af biludlejningsfirmaer er stort. Det er desuden som regel en stor fordel med en lejebil, hvis man gerne vil kunne komme nemt omkring i løbet af ferien. Der er for eksempel ikke langt fra byen ned til A12-motorvejen, som løber langs kysten.

Udflugter

Udflugtsmulighederne er talrige og spænder over Le Cinque Terre og Portovenere (ca. 40 km), Lerici og Tellaro (ca. 15 km), Lucca og Pisa (ca. 60 km), Toscanas badestrande (ca. 20 km) og Santa Margherita Ligure og Portofino (ca. 80 km).

Der er derfor masser af muligheder for at bruge ferien på at udforske idylliske middelalderbyer med snævre, snørklede gader med både caféliv og historiske seværdigheder. Vil du have lidt motion er der udover de mange badestrande den oplagte mulighed at tage på vandring i Cinque Terre, hvor du på turen mellem de små hyggelige byer forkæles med mange flotte naturoplevelser. 

Lokale links

Du kan finde mere information om byen på dens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castelnuovo Magra