Rejser til Ceriale

Badeby omgivet af kultur

Ved kysten mellem Albenga og Loano ligger den gamle havneby Ceriale, der i perioder har været underlagt både Rom og Genova. Byen har sågar været invaderet af algeriske pirater.

Byen er nu til dags især kendt for badelandet Le Caravelle, som tiltrækker besøgende fra hele Ligurien. Sammen med stranden har det gjort Ceriale til en af de mest populær feriebyer i regionen, er der også her gode muligheder for at opleve det ægte Italien. Her er for eksempel adskillige smukke, gamle kirker og smalle stræder, hvor man tydeligt fornemmer byens lange historie. 

Kort over Ceriale

Klik på et kortet for et overblik over byen og området i denne del af Ligurien. Her kan du også se placeringen af de hoteller og ferieboliger, vi kan tilbyde her i øjeblikket.

Bastion fra 1564

Af seværdigheder kan nævnes bastionen fra 1564 som netop blev bygget som forsvar mod angreb fra røverbander og pirater. På trods af byens til tider voldsomme økonomiske vanskeligheder har man valgt at opføre den imponerende sognekirke Sant Giovanni Battista e Eugenio.Find en feriebolig eller hotel i Ceriale

Der er generelt et bredt udvalg af hoteller og ferielejligheder i Ceriale. Vi har allerede udvalgt de bedste, som kan danne en perfekt ramme om en afslappende badeferie med spændende udflugter. Du kan se hele udvalget af ledige ferieboliger i området ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Den indeholder alle former for indlogering, men er du kun på udkig efter for eksempel et hotel, kan du bruge de udvidede indstillinger til at begrænset søgeresultatet. Her kan du blandt andet også specificere ønsker til faciliteter eller beliggenhed. 

>> Se alle hoteller i Ligurien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ceriale