Book et Bed & Breakfast i Cinque Terre

Bo godt og lokalt på et Bed & Breakfast i Cinque Terre

Hos Escapeaway er vi eksperter i Italien, og Cinque Terre står vores hjerte nær. Book en lokal Bed and Breakfast hos os og få en dejlig ferie i smukke omgivelser.

Brug søgefeltet her på siden til at booke din ferie på et Bed & Breakfast i Cinque Terre, den smukke kyststrækning syd for Genova, som er med på UNESCOs verdensarvsliste.

Det populære område, som er opkaldt efter de fem byer Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, udgør blot 12 kilometer af den liguriske kystlinje, og udvalget af ferieboliger er derfor begrænset. Vil du sikre dig plads i højsæsonen, kan det anbefales at bestille i god tid.

Unik ferieoplevelse på et Bed & Breakfast

Hvordan adskiller et Bed & Breakfast fra andre former for ferieboliger i udvalget hos Escapeaway? Typisk består et Bed & Breakfast af værelser eller ferielejligheder indrettet i et privat hjem. Det betyder, at du kan se frem til en ferie i en afslappet, hjemlig atmosfære, hvor du har gode muligheder for at komme i kontakt med de lokale. Er det en unik rejseoplevelse, du drømmer om, er et Bed & Breakfast derfor et oplagt valg, som et alternativ til et af vores udvalgte hoteller i Cinque Terre.

Som du kan se under de enkelte beskrivelser, er de håndplukkede Bed & Breakfast i Cinque Terre generelt kendetegnet af deres gode beliggenhed, kvalitet og ikke mindst sans for detaljer, både inde og ude, som gør det nemt for dig at slappe af.

Udforsk Cinque Terre

Måske trænger du mest til at trænge stikket ud og bare sidde på terrassen med en god bog. Men når du befinder dig ved en af Italiens smukkeste og mest dramatiske kyststrækninger, er det næsten en skam ikke også at tage på spændende udflugter.

Mellem de idylliske kystbyer, som klynger sig til de grønne klippeskråninger over det azurblå hav, går der for eksempel flere vandrestier. Disse findes i forskellige sværhedsgrader, men fælles for dem er, at du her kan se frem til en kombineret natur- og kulturoplevelse, som du sent vil glemme.

Folk rejser hertil fra hele verden for at opleve det unikke kulturlandskab på vandreture ad stier, som i århundreder var den eneste forbindelse mellem de fem fiskerbyer. I dag er stisystemet på omkring 120 kilometer, og har du husket et par solide vandresko, er der ture nok til hele ferien. Du kan læse mere om vandrestierne på den officielle hjemmeside for Parco Nazionale Cinque Terre her.

Det er ikke blot på land, der venter dig store oplevelser i Cinque Terre. I tilknytning til nationalparken er således også et havreservat, hvor det er muligt at snorkle, dykke og se hvaler.

En ferie for livsnydere

Nu lyder det måske som om, at denne smukke kyststrækning kun er for dig, som holder at aktive ferier med sved på panden. Men intet kunne være mere forkert. Du kan således også tage fra by til by med tog eller båd.

Udover afslappende stunder på dit hyggelige Bed & Breakfast, indbyder kystbyerne også til at forkæle dig selv med kulinariske eventyr på gode restauranter og rolige slentreture blandt interessante seværdigheder. Du kan eventuelt også pakke badehåndklædet og bruge en dag på stranden ved Monterosso al Mare, byen med den største sandstrand i området.

Find din næste ferie i søgefeltet øverst på siden. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rigtige Bed & Breakfast, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

>> Se alle rejser til Cinque Terre her
>> Læs om ferie i Norditalien generelt her
>> Og lidt om kør selv ferie i Ligurien her