Ferieboliger i Cinque Terre

Cinque Terre er grønne bjerge, turkisblåt hav og pastelfarvede huse i skøn forening. Cinque Terre består af fem små idylliske byer på den smukke kyststrækning ud mod Middelhavet i den italienske region Ligurien. Tilbring en mindeværdig ferie i dette italienske paradis - book en feriebolig hos Escapeaway i dag. 

Cinque Terre består af fem små byer; Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Byerne og det smukke område, der omfavner dem, har status af både at være nationalpark og optaget på UNESCOs verdensarvsliste. De skrånende terrasser, smukke vandreruter og den fortryllende udsigt over de billedskønne byer tiltrækker mange turister hvert år. De fem byer er forbundet af et stisystem, som smyger sig gennem olivenlunde og vinranker. Du kan købe et vandrepas, som giver adgang til alle fem stier, tognettet og ubegrænset brug af kystbådene, som vil giver dig mulighed for at nyde Cinque Terres betagende kystlinje fra vandsiden. Der er alle gode grunde til at leje et feriehus eller en ferielejlighed, så du og familien kan opleve alle nuancerne i dette smukke område.

Ferielejlighed i Cinque Terre

Cinque Terre ligger langs den østlige del af den Italienske Riviera. Området er populært for både rejsende uden børn og børnefamilier, fordi udbuddet af aktiviteter i området er så stort, at det favner mange forskellige interesser. Cinque Terre byder på nogle af de smukkeste strande i Italien, et væld af kulturskatte og historiske seværdigheder, rig gastronomi og et stort udbud af charmerende indkvarteringer. Du kan leje en ferielejlighed i vandkanten eller på en bjergskråning med uovertruffen udsigt over Cinque Terre. Udvalget spænder fra små charmerende lejligheder til større ferieresidenser med ferielejligheder med plads til hele familien. Du kan finde ferieboliger med lige de faciliteter, du ønsker, i Escapeaways store udvalg: pool, børnepool, egen terrasse eller balkon. 

Billige feriehuse omkring Cinque Terre

Du kan sagtens nyde hele din ferie i de 5 små byer, men Cinque Terre er også et godt udgangspunkt for at besøge andre interessante udflugtsmål som byerne Portovenere, Pisa eller Firenze. Hvis du er til smukke strande, så snyd ikke dig selv for at opleve den mageløse strandlagune ved Punta Corvo – det er Middelhavet, når det er bedst! En ferievilla eller et feriehus med plads til flere generationer eller en gruppe venner giver mulighed for, at I hver især kan holde ferie i det tempo, der passer jer bedst. Brug vores søgemaskine til at få overblik over ledige feriehuse, evt. med privat pool og have, hvis det står højt på ønskelisten. 

Hvor skal man bo i Cinque Terre?

Escapeaway tilbyder ferieboliger i hver af de fem imponerende byer i Cinque Terre.  Byerne ligger som smukke perler på en snor langs den Italienske Riviera, og det er fuldstændig umuligt at afgøre hvilken en, der er den smukkeste. Monterosso lokker med en familievenlig strand og en stemningsfuld bykerne. Vernazza er unik – som en malerisk kulisse af liguriske pastelfarvede huse, der mødes med det vuggende blå vand i bugten. Corniglia ligger højt og har en betagende panoramaudsigt ud over nabobyernes fiskelejer. Manarola er en farvestrålende og smukt beliggende by med et charmerende fiskeleje. Riomaggiore er en lille havneby placeret på en klippeskråning og regnes som den arkitektonisk mest betagende af de fem byer. Svært at vælge? Trøst dig med at Cinque Terre kan opleves flere gange. 

Sådan booker du en feriebolig i Cinque Terre

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1500 ferieboliger i Italien. Vi lægger vægt på høj standard og god beliggenhed, når vi udvælger ferielejligheder og feriehuse. Cinque Terre er ingen undtagelse, og området ligger tilmed ideelt i forhold til både kør-selv-ferie og flyrejse. Via vores søgemaskine finder du en ledig feriebolig ud fra dine ønsker til beliggenhed, faciliteter og datoer. Du kan booke hele din rejse til Cinque Terre direkte hos Escapeaway - inklusive evt. flybillet og lejebil i lufthavnen. Du kan flyve fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamborg. I søgemaskinen kan du selv sammensætte din rejse og se priser på fly til de forskellige lufthavne i Norditalien, fx Pisa, Firenze, Milano, Genova eller Nice.

>> Læs også om ferieboliger i Toscana her
>> Læs om kør-selv-ferie til Cinque Terre

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Cinque Terre

Populære hoteller i Cinque Terre

Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
8,9
Meget godt
716 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Chiavari
9,1
Fabelagtigt
545 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
9,2
Fabelagtigt
504 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)