Hideaways og boutique-hoteller i Cinque Terre

Cinque Terre er først og fremmest kendt for de fem små fiskerlejer, er der ligger som perler på en snor langs en af Italiens smukkeste kyststrækninger, den Italienske Riviera. Uover de maleriske byer byder en rejse til Cinque Terre også på muligheden for at udforske et netværk af naturskønne vandrestier. 

Den østlige del af den Italienske Riviera tæt ved grænsen til Toscana gemmer på en af de mest spektakulære kyststrækninger i Europa, Cinque Terre. Området der har status af nationalpark, er kendt og opkaldt efter de fem små kystbyer Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. En gammel jernbanelinje fragter mange af parkens besøgende fra by til by, men en af de største attraktioner ved Cinque Terre er muligheden for at indtage det naturskønne område til fods ad de gamle æselstier, der stadig snor sig gennem vinmarker og olivenlundende oppe i bjergene mellem byerne.

Velkommen til skønne Ligurien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Cinque Terre hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Cinque Terre måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.
 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Cinque Terre