Hoteller i Cinque Terre

Cinque Terre tilbyder sine besøgende en bred vifte af overnatningsmuligheder, herunder en række hyggelige hoteller med stil og charme, som du kan booke med Escapeaway. Du bestemmer selv om du vil kombinere med flybillet og billeje, eller om du selv vil stå for transporten. Se vores udvalgte hoteller i Cinque Terre med gode anmeldelser herunder - og book online i dag!

Hvis du besøger Cinque Terre i sommermånederne, fra juni til september, anbefaler vi dig at booke dit hotel i god tid, da værelserne er meget efterspurgte her. De fleste hoteller i Cinque Terre er små til mellemstore og mange af dem er 2- eller 3-stjernede, familiedrevne hoteller. Der findes også nogle 4-stjernede hoteller i Monterosso og Portovenere. Hotelpriserne kan variere betydeligt afhængigt af placering og sæson. Hvis du planlægger at tilbringe din bryllupsrejse eller en romantisk ferie i Cinque Terre, er der et bredt udvalg af romantiske hoteller i området, hvor I kan nyde de betagende solnedgange, fantastiske vandreture, vinsmagning og lækker italiensk mad.

Det er ganske almindeligt, at et hotel i Cinque Terre kun tilbyder morgenmad, da mange ikke har en restaurant på stedet. Der er til gengæld altid flere fremragende restauranter lige ved hånden. Morgenmad er altid inkluderet, med mindre hotellet angiver andet. Husk at den italienske morgenmad ikke er som en komplet morgenmadsbuffet i Danmark -  hotellerne i Cinque Terre tilbyder normalt en mindre buffet med frugt, brød, ost og skinke.

Der findes også en række helt små hoteller i Cinque Terre hvor gæsterne indkvarteres i private soveværelser med badeværelser. Den typiske morgenmad her er kaffe (cappuccino) eller te, en cornetto (croissant) og fette biscottate med marmelade. En agriturismo-ferie ved Cinque Terre er en anden god mulighed som er meget velegnet til hele familien, og nogle steder kan endda være meget romantiske eller luksuriøse. Du kan købe produkter produceret på gården som æg, honning, marmelade, ost, vin og olivenolie.

>> Læs også om ferieboliger i Cinque Terre her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Cinque Terre

Populære hoteller i Cinque Terre

Italien, Norditalien, Ligurien, Monterosso al Mare
9,5
Fabelagtigt
163 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 102 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Ligurien, Portovenere
8,5
Meget godt
521 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 96 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Ligurien, Cinque Terre
8,7
Meget godt
713 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 100 km
  • Nærmeste strand: ca. 170 m
  • Internetadgang/Wi-Fi