Luksusferie i Cinque Terre

Luksusferie i Cinque Terre er smukke solnedgange, pastelfarvede huse, vidunderlige vandreture og dukkerter i havet. Derfor er den idylliske, italienske kyststrækning Cinque Terre en oplagt destination for din næste luksusrejse. Og på Escapeaway kan du bestille en samlet feriepakke med både flyrejse, luksushotel og rejsegarantiordning til en god pris. På den måde skal du blot pakke tasken og tage af sted!

Cinque Terre ligger som en skjult diamant på den italienske Riviera på grænsen til Toscana. Det er et område, som gemmer på et væld af fantastiske oplevelser. Og hvis du gerne vil finde nye, eksklusive overraskelser rundt om hvert hjørne, er det en oplagt destination for din næste luksusferie.

Området består af de fem små byer Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. De ligger placeret som perler på en snor, omgivet af klippefremspring og havudsigt. Når du ankommer f.eks. fra lufthavnen i Pisa, vil du derfor heller ikke blive overrasket over, at området er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Luksusferie i Cinque Terre til fods, til vands eller med tog

Alle byerne i Cinque Terre er forbundet af vandrestier. Det er derfor oplagt at bruge din luksusferie til fods for at nyde den smukke udsigt. Og du behøver ikke være erfaren. Der er nemlig noget for alle niveauer.

Den populære Via dell’Amore, kaldet Kærlighedsstien på dansk, er f.eks. lige til at gå på. Har du derimod allerede nogle kilometer i vandrestøvlerne, egner den smukke rute mellem Vernazza og Monterosso sig mere til de øvede.

Området kan dog også opleves både med båd og med tog. Bådene ligger til ved kysten i hver by. På den måde kan du hurtigt komme afsted fra dit luksushotel. Samtidigt går der en togrute mellem byerne, hvis du er øm i fødder efter en dag på eventyr.

>> Læs om vores udvalgte ferieboliger i Cinque Terre her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Cinque Terre

Populære hoteller i Cinque Terre

Italien, Norditalien, Ligurien, Bonassola
9,0
Fabelagtigt
127 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 89 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Ligurien, Levanto
9,3
Fabelagtigt
649 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 94 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
8,4
Meget godt
276 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 76 km
  • Nærmeste strand: ca. 160 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Fem byer, som alle byder på nye, spændende oplevelser

Oversat fra italiensk betyder Cinque Terre ’de fem lande’, og det referer til de fem naturskønne byer med flere luksushoteller. Når du går fra by til by, er det næsten som at rejse fra land til land. Hvert bysamfund byder nemlig på nye, fantastiske oplevelser.

I den nordligste by Monterosso Al Mara kan du gå på opdagelse i både den nye og den gamle bydel. Men det er særligt strandene, som tiltrækker gæster på luksusferie i Cinque Terre. Du kan nemlig vælge mellem flere smukke sandstrande, og der er rig mulighed for at leje udstyr til leg på vandet.

Den næste by i perlerækken er Vernazza, hvis smalle gader emmer af romantik. Og du kan få et smukt billede af den ikoniske kirke Santa Margherita. Herefter kommer klippebyen Corniglia med en imponerende udsigt udover havet. Byens beboere er bl.a. kendte for deres produktion af lækre vine, heriblandt hvidvinen ’Cinque Terre’. 

Farvestrålende Manarola og Riomaggiore er de sidste to byer i rækken. De er begge kendte for deres væld af lækre restauranter. Og god mad altid er en nødvendighed, når du er på luksusferie. Så sæt dig til et godt måltid, og nyd den smukke udsigt.

Få de bedste luksushoteller i Cinque Terre med vores feriepakker

Drømmer du også om en eksklusiv luksusferie i Italiens skønneste naturperle Cinque terre? Bestiller du en af vores pakkerejser, får du både flyrejse med rutefly og minimum 4-stjernede luksushoteller med i prisen.

Alle vores luksushoteller er nøje udvalgt, så du er sikret den bedste oplevelse. Og køber du en pakke med både fly og hotel, er du dækket af vores rejsegarantiordning. Du kan også vælge at booke hotellet i Cinque Terre alene og f.eks. køre selv. Uanset hvad, får du en fantastisk luksusrejse til Cinque Terre med Escapeaway. Bestil i dag!

>> Læs også om overnatning på agriturismo ved Cinque Terre