Rejser til Corniglia

Betagende panoramaudsigt og romantiske terrasser

Corniglia ligger højt og smukt i midten af Naturparken Le Cinque Terre med to fiskerlejer til hver sin side.

Det særlige ved Corniglia, ud over at det er nemt at komme videre til de andre byer, er dens høje placering: byen ligger højt på et klippefremspring med en usædvanligt betagende panoramaudsigt og har således ikke den lille havn nede ved vandet, som man møder i nabobyerne.

Kort over Corniglia i Ligurien

Klik på kortet over Corniglia, hvis du vil danne dig et overblik over byen. Her kan du blandt andet se, hvor der ligger ferieboliger og hoteller, afstande til lufthavne, seværdigheder og meget mere..

Til byen med tog

Der kører tog langs kysten fra blandt andet Genova og Pisa, som stopper i Corniglia. Togstationen ligger et kvarters gang uden for byen (heldigvis - for så undgår man tog-generne i byen) og ved ankomst kan man vælge at gå op til byen. Bemærk, at der er 800 m op til byen ad trapper med 365 trin - alternativt kan man tage bussen, som passer nogenlunde til togankomsterne, til ca. 1,5 euro. Man kan fra stationen vælge at gå gennem en tunnel for på den anden side at komme ud til en skøn afsidesliggende strand. Området er privat, og ejeren opkræver som regel en skilling for, at man benytter tunnellen.

Et sammensurium

Corniglia by er et sammensurium af kulørte bygninger, krogede gader, smalle stræder og hyggelige restauranter og småbutikker. Byen har flere romantiske panoramiske terrasser, hvor man kan falde i staver.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Corniglia

Blandt udvalget på hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway Rejser, finder du en bred vifte af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Ligurien. Vi tør derfor næsten garantere, at du hos os kan finde en feriebolig  i denne skønne kystregion, som lever op til dine ferieønsker.

Bruger du søgefunktionen ovenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Corniglia inden for en angivet periode. Du kan desuden i de udvidede søgeindstillinger angive ønsker til for eksempel havudsigt eller faciliteter.

>> Bestil din ferie i Ligurien

Nærmeste lufthavne

Skal du holde ferie i Corniglia, er Genova lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er desuden lufthavnen ved Pisa og Parma. Disse lufthavne betjenes af talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet og Norwegian med ruter til resten af Europa - og ofte er det muligt at finde en direkte forbindelse fra Danmark. Kan du acceptere en enkelt mellemlanding er valgmulighederne endnu større.

De fleste som rejser til Ligurien på ferie fra Danmark flyver direkte til Pisa lufthavn som ligger i Toscana, læs mere om hvilke flyselskaber der har flyruter til Pisa lufthavn.

Udflugtsmål

Du har et noget nær ideelt udgangspunkt for at udforske naturparken Le Cinque Terre, når du holder ferie i Corniglia. Mange rejser til denne del af Ligurien alene for at bruge ferien på at nyde dette skønne områdes natur og kultur i form af de små charmerende tidligere fiskerlejer. 

Vi kan i det hele taget varmt anbefale dig, at læse lidt om de forskellige kystbyer på denne del af Ligurien hjemmefra. Medmindre du er afsted i flere uger, er du nødt til at prioritere, hvilke du vil nå at besøge - hvilket kan være svært. Ikke mindst fordi baglandet også lokker med spændende seværdigheder og attraktioner. Trænger du til en lidt aktiv dag, er en udflugt til Equi Terme og Vindgrotten for eksempel oplagt. Beliggende midt i marmorbjergene venter der dig her mange enestående natur- og kulturoplevelser.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Corniglia